Casca smart pentru schi– inovația iernii

Înainte de începerea fiecărui sezon de iarnă, ne-am obișnuit să aruncăm un ochi în bagajul pentru schi și să ne pregătim pentru zilele cu zăpadă cu alte echipamente. Fie că vindem din cele vechi, fie că mai adăugăm la echipamentul existent, nu există toamna în caresă nu aducem un refresh hainelor de schi, echipamentului de dat sau gadgeturilor pe care le folosim pe timpul iernii.

Dacă iarnă trecută a fost despre drone și camere sport de ultima generație, iarna aceasta vedeta va fi casca smart Livall RS1 care își va face loc de cinste în bagaj. Proaspăt lansată la nivel mondial și deja deținătoare a câtorva premii pentru inovație la evenimente importante de profil precum CES, această cască ne-a atras atenția prin tehnologia smart pe care o pune la dispoziție. Începând cu această iarnă, va fi disponibilă și în România pe site-ul oficial al producătorului.

Casca inteligentă este dedicată tuturor practicanților de sporturi de iarnă (schi / snowboard) care au nevoie de protecție, dar care doresc, în același timp, să aibă libertate în comunicare, fără a mai folosi căști tradiționale cu fir sau căști cu bluetooth care sunt incomod de purtat pe sub casca de schi. Funcțiile sale revoluționare sunt încorporate într-un design ergonomic, îmbinând toate elementele de siguranță și asigurând în același timp o conexiune rapidă cu telefonul mobil.

Află care sunt specificațiile căștii inteligente și cum inovează acest nou echipament modul în care sunt practicate sporturile de iarnă din primul număr al revistei SKI Magazine.

Scris de: Alexandru Costin Costea – namstare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *