Poți folosi trenul zăpezii pentru a evita aglomerația de pe Valea Prahovei

Sursa Foto:http://bit.ly/2AHScwQ
Sursa Foto:http://bit.ly/2AHScwQ

Trenurile Zăpezii circulă din 11 decembrie către destinații montane: Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamţ şi Petroşani (staţiunile Straja şi Parâng).

În zilele de weekend biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia – Brașov și retur) au reduceri între 31% și 56%. În perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, de luni până joi, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25%*. *Reducerea de 25% se aplică la tariful de transport pentru adult și copil, tichetul de rezervare a locului plătindu-se integral. La trenurile IR 1633 şi IR 1632 București Nord – Brașov şi retur, care vor circula permanent, timpii de mers sunt mai mici cu aproximativ 20 minute faţă pe mersul de tren actual, durata de parcurs fiind de 2 ore și 25 de minute.

Pe lângă legitimațiile de călătorie emise în baza facilităților acordate prin acte normative diferitelor categorii de călători (ex. gratuitate pentru studenți și reduceri pentru elevi, pensionari etc.), CFR Călători oferă o gamă diversă de oferte comerciale (ex. abonamente, card Tren Plus, minigrup, etc) . Distribuția de bilete se asigură prin următoarele canale  : online, staţii şi agenţii CFR, automate de vânzare și distribuitori autorizați cu care există parteneriate de vânzare bilete.

Sursă:www.cfrcalatori.ro

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine