Printre nori. Winter Tour la Parâng

Dacă te întrebi cum e să plutești printre nori, vino într-un weekend cu Winter Tour, la Parâng. Noi am aflat acum două săptămâni când am petrecut zile de vis la peste 1.600 de metri altitudine. Am avut și un dram de noroc, pentru că am prins două zile de vreme superbă cu răsărituri și apusuri de vis. Și chiar dacă sâmbătă a fost înnorat, ceața puternică care ne-a învăluit ne-a făcut să ne simți pe un tărâm rupt din povești.

Lounge-ul Winter Tour, amenajat lângă Coconea Snow Bar, a fost loc de popas și distracție pentru toți schiorii și borderii de pe pârtie. Iar pentru începători a fost locul perfect de inițiere la Prima lecție de schi.

Ne-am distrat la concursurile cu premii: sprint la deal și bulgăreala, dar și cu celebrul ‘trocarici’, ATV-ul cu șenile din dotarea Winter Tour cu care ne-am plimbat pe creste. Iar de acolo ne-am luat zborul, la apus, cu the one and only Tomi Coconea. Și de parcă nu am fi simțit oricum că prindem aripi, după atmosfera creată de MC Dragoș Stan, DJ Piton nu s-a abținut și ne-a purtat pe alte unde, la final de zi.

Nu a lipsit, ca de obicei, tombola Winter Tour cu un super premiu: vouchere de combustibil în valoare de 1.000 de lei. Destul cât să îi ajungă unui iubitor de munte să urce în mașină la final de săptămână și să ajungă acolo unde îl trage sufletul: la înălțime.

Totul este despre micile, dar adevăratele plăceri ale vieții în această ediție Winter Tour: muntele, cerul, zăpada, întâlnirea cu prieteni vechi și noi și sentimentul minunat pe care îl ai atunci când guști viața din plin.

Back to basics.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *