Salvamont, de Ziua Internațională Munților: Te îndemnăm să-l explorezi și să-i cucerești culmile echipat corespunzător

Dragoste de tara si munte
Munte in decembrie

Salvamont România urează La mulți ani tuturor iubitorilor ai muntelui și lucrătorilor care desfășoară activități în aceste zone, cu ocazia Zilei Internaționale a Munților, celebrată anual în data de 11 decembrie.

„Astăzi este Ziua Internațională a Muntelui, prilej cu care dorim să vă transmitem tuturor, deopotrivă, iubitori ai muntelui, practicanți ai sporturilor montane, lucrători care desfășurați diverse activități profesionale pe munte sau admiratori ai muntelui și ai activității Salvamont, La mulți ani și să aveți doar amintiri frumoase de pe munte!”, au transmis salvatorii montani.

Aceștia îi îndeamnă pe oameni să exploreze muntele doar cu echipament corespunzător.

„De Ziua Internațională a Muntelui, te îndemnăm să-l explorezi și să-i cucerești culmile echipat corespunzător. Iar pentru a fi cu adevărat în siguranță, nu uita să descarci aplicația Salvamont-Vodafone”, mai spun salvamontiștii.

Ziua Internaţională a Munţilor a fost proclamată, în 2003, de Adunarea Generală a ONU. Aceasta urmăreşte să încurajeze comunitatea internaţională de a organiza evenimente la toate nivelurile pentru a sublinia importanţa dezvoltării durabile a zonei montane. Munţii reprezintă căminul a 15% din populaţia lumii şi pentru aproximativ jumătate din biodiversitatea lumii.

Pentru anul 2022, tema propusă este „Women move mountains”.

Scris de: Călin Pop

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine