Sinaia și Maramureș găzduiesc etape din circuitul World Rookie Tour 2023

Două etape ale circuitului World Rookie Tour 2023 (WRT) sunt programate în România, în Maramureș și Sinaia.

Organizatorii WRT au anunțat în această săptămână calendarul competiției din 2023.

Astfel, prima oprire va fi în Alpi, între 14 și 21 ianuarie, la Livigno, în Italia, unde va avea loc a 18-a ediție a World Rookie Fest.

Va urma Grom Fest în SUA, iar apoi cele două etape din România: Maramureș Rookie Fest și Sinaia Rookie Fest.

Competiția continuă în Franța la French Kiss Rookie Tour, în Grecia la Hellas Rookie Fest, în Bulgaria la Borovets Rookie Fest, în Ungaria la Hungarian Rookie Fest, în Finlanda la QKLS Rookie Fest, în Austria la Innsbruck Rookie Fest, în Suedia la Schilthorn Rookie Fest, în Italia la Kronplatz Rookie Fest și în Japonia la Indy Park Rookie Fest.

„Ultimele etape ale anului ne vor duce direct la Marea Finală, pentru a premia noii campioni mondiali de Rookie și Grom. Finalele World Rookie Snowboard vor avea loc din nou la Kitzsteinhorn Kaprun/Zell am See, Austria, între 19 și 25 martie 2023, iar World Rookie Freeski Finals se vor întoarce la Madonna di Campiglio, Italia, între 26 și 30 martie 2023”, au anunțat organizatorii.

Ca în fiecare an, World Rookie Tour îi va atrage pe cei mai buni tineri snowboarderi și freeskieri din lume.

Maramureș Rookie Fest va avea loc la Izvoare în perioada 2-5 februarie, iar Sinaia Rookie Fest între 23 și 26 februarie.

Patric Iluț, The Flying Boy, a început deja antrenamentele oficiale pentru sezonul de snowboarding, unde participă la trei  discipline (slopestyle, big air și snowboardcross) în circuitele internaționale destinate tinerilor rideri.

Scris de: Călin Pop

Foto: worldrookietour.com

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine