Plăcerea de a pedala are un nou nume la Cluj: E-Bike Store

Vă place să vă dați cu bicicleta dar nu aveți o condiție fizică foarte bună? Vreți să parcurgeți distanțe mult mai mari ca până acum? Vreți să pedalați fără prea mult efort și să vă bucurați mai mult de traseu și peisaj? Pentru toate acestea s-a inventat bicicleta electrică.

Iar veștile bune nu se opresc aici! La Cluj-Napoca s-a deschis noul showroom E-Bike Store, unde puteți admira și achiziționa două branduri premium de e-bike: ATALA și WHISTLE.

Atala este nu doar un brand care spune istoria bicicletei, ci un nume care evocă emoții legate de plăcerea de a pedala din pasiune. Cu o istorie de peste 100 de ani, începând cu 1907, primul dintre brandurile grupului este poziționat în segmentul mediu-ridicat al pieței, cu o gamă largă de modele: e-bikes, mountain bikes, wellness, trekking, urban style, biciclete pentru copii, home fitness.

Whistle este o marcă originală din Colorado, care păstrează imaginea și filozofia originilor sale. O gamă completă de MTB, biciclete de curse (road) și Ebikes din segmentul mediu-expert, destinată atât profesioniștilor, cât și amatorilor, este rezultatul unui design si a unei proiectări atente a componentelor și a produsului.

E-Bike Store este show room spațios, situat pe strada Tăbăcarilor numărul 2, unde puteți găsi cele mai noi modele ale celor două branduri de renume.

Bicicletele electrice de munte MTB Full Suspension WHISTLE, cu cadre de Carbon sau Aluminiu, pentru Downhill sau Enduro, echipate cu cele mai noi motorizări de la BOSCH, iti permit să ajungi mai repede și mai sus decât orice alt mijloc de transport, oferindu-ți apoi bucuria coborârii, a downhill-ului.

Bicicletele electrice de munte Hardtail ATALA și WHISTLE, echipate atât cu motoare BOSCH, cât și AM80, te duc mai departe decât orice bicicletă clasică și pot aduce cu tine la plimbare și prietenii mai puțin antrenați.

Biciclete electrice de șosea, cu motorizări Bosch sau Fazua (Porche), cu una sau 2 baterii pentru autonomie extinsă.

Bicicletele electrice Trekking ATALA, pentru agrement, excursii și cicloturism, motorizări BOSCH si AM80 Agile, te ajută să explorezi și să descoperi natura, să combini relaxarea cu sportul.

Bicicletele electrice de oraș ATALA, cu motorizări BOSCH, AM80 Agile și EcoLogic, înlocuiesc cu succes transportul în comun pentru deplasarea mai rapidă și mai ieftină la locul de muncă sau prin oraș. Și acum poți merge în orice ținută pentru că depui doar atâta efort cât vrei.

Și asta nu e tot! Pe lângă noile biciclete electrice găsiți bineînțeles și bike-uri clasice pentru orice tip de activitate ciclistică: biciclete de munte, șosea, oraș, trekking și biciclete pentru copii.

În plus, găsiți bineînțeles o multitudine de accesorii și de echipamente conexe, precum și piese pentru biciclete.

Text și foto: Dan Izvoreanu

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine