Toplița: o variantă ieftină pentru schi

Complexul Ski Toplița cuprinde două pârtii, cu lungimea totală de 2050 de metri. Tarifele de la Ski Toplița sunt de trei ori mai mici față de cele practicate pe Valea Prahovei. Tocmai de aceea, cele două pârtii au devenit un magnet pentru schiorii și snowboarderii din regiune și nu numai.

Pârtii Ski Toplita

Pârtii Ski Toplița
Pârtii Ski Toplița

Pârtia Bradul are o lungime de 1.200 de metri. Are o înclinație medie de 11% și este destinată schiorilor începatori. Este dotată cu un teleschi.

Pârtia Magherus este de aproape trei ori mai scurtă (460 de metri). Dar are o înclinație medie de 23% și de aceea este recomandată schiorilor și snowboarderilor de nivel mediu și avansat. În plus, pe pârtia Magherus sunt amplasate și tunuri de zăpadă.

La baza pârtiei Magherus se găsește este o cabană cu bar și restaurant. Langă aceasta este amenajată o parcare pentru turiști. În partea superioară a domeniului schiabil Toplița este amplasată Pensiunea Baciu. Are 10 camere cu o capacitate de 24 de locuri, toate decorate în stil rustic. Tot aici găsiți un bar și un restaurant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *