Tina Maze va lipsi de la competițiile din sezonul 2015-2016

Tina Maze va lipsi de la competițiile de anul viitor
Tina Maze va lipsi de la competițiile de anul viitor

Dragi prieteni și fani,

Încă nu am anunțat oficial planurile mele pentru viitorul apropiat, dar cred că e momentul potrivit să vă scriu acest mesaj. După 16 sezoane lungi și pline de succes, simt că am nevoie de puțină odihnă, atât fizică cât și mentală, mai mult decât de obicei. Astfel că îmi voi acorda o pauză de un an înainte de a lua orice altă decizie. Voi folosi această oportunitate pentru a-mi termina studiile si pentru a dedica puțin timp activităților de marketing și comunicare pentru partenerii mei Stöckli, Milka, Fila, Alpina Watches, Feel Slovenia, Zlatarna Celje și alte proiecte pe care le-am plănuit. Aș dori să vă mulțumesc pentru susținere și sper că veți înțelege și respecta decizia mea. Vă voi ține la curent cu evoluțiile viitoare și vă doresc o vară minunată.

A dumneavoastră, Tina.

Acesta e mesajul postat pe pagina personala de facebook a schioarei. Tina Maze este cea mai de succes schioare din istoria Sloveniei, cariera sa culminând cu două medalii de aur câștigate la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi, Rusia, din 2014.

Slovena a încheiat sezonul 2014-2015 al Cupei Mondiale pe locul secund în clasamentul general, urcând pe podium la finalul sezonului la Combinată Alpină ( locul 2), Coborâre (locul 3), Slalom Super-Uriaș (locul3) și Slalom (locul 3).

Scris de: Adrian Nechita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *