Pregătiri pentru Cupa FISCHER 2021. Premii în valoare de 20.000 de euro!

Cea de-a patra ediție a Cupei Fischer va avea loc sâmbătă, 20 februarie, pe pârtia Platoul Soarelui din Straja. Cei mai buni schiori vor câștiga schiuri Fischer WORLD CUP cu specificații FIS, iar valoarea totală a premiilor depășește 20.000 de euro!

Concursul va începe la ora 09:00 și se va desfășura pe durata întregii zile. Vor avea loc două concursuri, unul de copii si unul de adulți. Concursul de copii va avea o singură manșă de slalom uriaș, iar concursul de adulți va avea două etape: slalom uriaș și slalom paralel.

Înscrierea la Cupa Fischer se poate face online, aici. Taxa de participare este de 100 de lei. Numărul de participanți este limitat la 250 de înscriși. Primii 250 de participanți cu taxa de înscriere plătită au asigurată participarea la competiție. Restul vor intra pe o listă de așteptare, urmând să fie anunțați dacă se eliberează un loc. Pregătirile pentru competiție au început deja. Organizatorii s-au gândit și la spectatori, astfel că 3 igluuri au fost construite și vor fi transformate în minibaruri.

Scopul meu a fost să organizez cel mai tare concurs de schi de amatori din Sud-Estul Europei si cred că am reușit să fac asta, atât ca premii, cât și ca organizare. Este un concurs pentru cei care schiază de plăcere. Tocmai de aceea, la condițiile de participare este stipulat faptul că poți sa fii fost schior de performanță, dar să nu ai puncte FIS în ultimii 5 ani. Interesul este foarte mare.

Toți cei care se înscriu primesc din start un premiu. E vorba de kit-ul de participare care include produse marile branduri de schi partenere. E un concurs destul de greu. Efortul este mare, mai ales la schi paralel. În plus, la jumătatea pârtiei este o săritură destul de dificilă, urmată de un viraj. Tocmai de aceea, între primii 32 ajung cei mai experimentați. Organizarea este la cel mai înalt nivel. Porțile, cronometrajul, toate sunt conforme FIS, la fel ca la Cupa Mondială, spune Alin Popoviciu, organizator.

Organizatorul concursului este Sports Games, iar principalii sponsori ai Cupei Fischer sunt: Hervis Sports România, Huawei, Superbet și Kiss FM.

Află cum a fost la Cupa Fischer 2020, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *