Winter Tour & friends. Un weekend perfect, la Azuga

Două zile perfecte la munte cu soare, muzică bună și reîntâlniri cu prieteni vechi, cunoscuți pe pârtie. Asta a însemnat al doilea weekend cu Winter Tour, la Azuga. Festivalul care de șapte ani duce distracția în stațiunile de munte de la noi a creat deja o comunitate a schiorilor și boarderilor din România. Iar la Azuga i-am revăzut pe cei care an de an așteaptă provocările Winter Tour.

Nu putea lipsi de la eveniment Daniel Ungureanu, sau Dani pentru apropiați, cu gașca lui din Predeal. A urcat prima data pe placă în urmă cu nouă ani și a fost dragoste de la prima întâlnire. A învățat singur trickuri și a ajuns repede în lotul național al României de snowboard, cu Kinda Geza antrenor. A avut rezultate frumoase la multe concursuri naționale și internaționale, dar nu ratează concursul de ollie jumps de la Winter Tour.

“Este o organizare ireproșabilă. Te face să te relaxezi la maxim. E multă voie bună și muzică pe cinste. Deja am fost la trei ediții de Winter Tour. Anii trecuți am luat locul 1 și 2, iar acum locul 3 la ollie jumps. Sigur voi participa și la Predeal, weekendul următor. Am o mică revanșă de luat acolo!

Am făcut și schi de performanță, dar am renunțat pentru snowboard. Iubesc adrenalina pe care ți-o poate oferi placa, fie că e freestyle, fie că te dai ca ride.

La Winter Tour simți că aparții de o comunitate și avem nevoie de una cât mai mare pentru că în România nu prea este susținut fenomenul cum ar trebui. Avem nevoie de comunitate pentru a ne face cunoșcuți și pentru a scoate mari talente ale României. Să ducem sportul de iarnă la alt nivel” – Dani, snowboarder.

Concursul de ollie jumps a fost o competiție strânsă între boarderii din Predeal și cei din Azuga. Bianca este o altă prietenă a Winter Tour care a venit iarăși cu gașca cu care străbate munții pe placă.

Pe acești oameni distractivi din echipa Winter Tour i-am cunoscut acum un an, când am venit la Azuga. Cred că am participat la toate concursurile, cel cu băuturi, cel de snowboard, cel pe schiuri, tras cu mingea la poartă, chiar și la roata norocului.

La Azuga mereu este un vibe pozitiv, dar faptul că Winter Tour a adus ceva nou în peisaj a amplificat distracția. Este un eveniment foarte interesant și distractiv, mai ales când ai prieteni cu care să te bucuri de el. Organizatorii sunt super energetici și zâmbitori, muzica este super bună, iar premiile consistente.

Având în vedere că împărtășim aceeași pasiune pentru sporturile de iarnă, cred că o comunitate strânsă a celor pasionați de schi sau snowboard ar scoate în față noi valori și persoane talentate” – Bianca, snowboarder.

Sprint la deal în clăpari, slalom cu spatele sau spinning around the stick au fost alte provocări lansate de Winter Tour care au animat pârtia de la Azuga. Iar pentru cei cu spirit de aventură, s-a urcat pe crestele munților cu noul ATV cu șenile din dotare.

După adrenalina de pe munte, a urmat și distracția din noul lounge cu DJ’s Draos & Bogdan Ferent. Schiorii și boarderii s-au întrecut la ski-shoots și au scăpat repede de geci și căști. Un lucru este sigur: atmosfera la après-ski-ul Winter Tour e unică și e de experimentat, mai degrabă decât de povestit. Toate pot fi trăite la următoarea oprire: Predeal, 18-19 ianuarie.

Calendarul Winter Tour 2020

  1. Bușteni (4-5 ianuarie)
  2. Azuga (11-12 ianuarie)
  3. Predeal (18-19 ianuarie)
  4. Rarău (25-26 ianuarie)
  5. Șureanu (1-2 februarie)
  6. Mărișel (8-9 februarie)
  7. Buscat (15-16 februarie)
  8. Cavnic (22-23 februarie)
  9. Muntele Mic (29 februarie-1 martie)

sursa photo: wintertour.ro

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *