Zăpadă din belșug și fun la Winter Tour Șureanu

Winter Tour aduce la munte nu doar distracția, ci și zăpada. Odată cu festivalul, weekendul trecut a început cu adevărat sezonul de schi la Șureanu, singurul loc din țară unde se poate schia pe zăpadă naturală 100%.  După ce a deschis sezonul de schi la Rarău, Winter Tour a animat acum pârtiile din Poarta Raiului.

A nins toată săptămâna la Șureanu, așa că în sfârșit au putut fi deschise pârtiile pentru iubitorii sporturilor de iarnă. A fost și vânt puternic în weekend, însă cei care vor să se petreacă un timp bun la munte găsesc întotdeauna o cale. Gașca Winter Tour a mutat distracția indoor, în après-ski-ul Ada de pe pârtia C1. Au fost organizate concursuri pentru copiii care ne-au surprins cu determinarea lor de a câștiga premiile oferite, dar și activități fun pentru cei mari. Ștacheta pentru ollie jumps s-a transformat într-o provocare la limbo dance.

Am avut vânt puternic, dar aerul proaspăt de munte, zăpada nou-așternută și distracția asigurată de echipa Winter Tour a făcut ca weekend-ul trecut sa fie unul de neuitat. Asteptăm cu nerabdare să retrăim această experiență.

Iubitorii sporturilor de iarnă au avut parte din plin de distracție și activități antrenante. Unitățile de cazare din Poarta Raiului și Luncile Prigoanei au fost arhipline. Ninsorile din ultima perioadă au contribuit la atractivitatea evenimentului desfășurat la Șureanu, astfel încât au putut fi deschise cinci pârtii: A1, A3, C1, C2 și C3 – Emanuel Drăgușin, Domeniul Schiabil Șureanu.

sEEn Vybe, CDj Cristian-Daniel și Raul Rusu s-au asigurat că lumea nu stă jos. A ajutat și ski-shotul care a trecut din mână în mână. Și pentru că nu știm altfel, seara am mutat distracția afară, pe zăpadă. Am avut parte de un apus superb și oameni fericiți. Weekendul următor vom sta tot afară, cu gașca Winter Tour, la Mărișel.

Calendarul Winter Tour 2020

  1. Bușteni (4-5 ianuarie)
  2. Azuga (11-12 ianuarie)
  3. Predeal (18-19 ianuarie)
  4. Rarău (25-26 ianuarie)
  5. Șureanu (1-2 februarie)
  6. Mărișel (8-9 februarie)
  7. Buscat (15-16 februarie)
  8. Cavnic (22-23 februarie)
  9. Muntele Mic (29 februarie-1 martie)

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *