A apărut noul număr Ski Magazine!

Noul număr al revistei Ski Magazine, singura revistă de schi din România, a ajuns în magazine. Cover story-ul prezintă aventura medicului român care a traversat Groelanda pe schiuri pe o rută folosită în premieră absolută.

La „Destinații” se prezintă  Kopaonik, “occidentul” Serbiei, pârtiile impecabile ale efervescentului Ischg sau elegantei Madonna di Campiglio, dar și powder-ul perfect din îndepărtata Siberie sau, mai aproape , de la St. Anton am Arlberg, locul unde s-a născut schiul alpin modern. În aceeași secțiune a revistei, “Cu snowboardul  în Munții Stâncoși„ e o poveste menită să scoată în evidență caracteristicile stațiunilor de peste Ocean.

“Povestea” ediției prezintă drumul fraților Trandafir (Luca, 13 ani și Aron, 12 ani) din Poiana Brașov până în vârful topurilor Freeride Junior Tour.

La “Interviu”, Lucian Preotu, fondatorul Snow Fest dezvăluie o parte din surprizele ediției aniversare, de 10 ani, care va avea loc în ultima săptămână din martie la Les Deux Alpes, dar și intențiile de dezvoltare ale acestui proiect, iar la „Echipament” aflați cum trebuie să vă îmbrăcați pentru o zi perfectă la schi în confort deplin, indiferent de vremea de afară.

Acestea sunt doar o mică parte din articolele cuprinse în cele 80 de pagini. Revista se găsește în rețeaua Inmedio/Relay, la magazinele partenere de echipament sportiv sau poate fi comandată online pe site-ul ski-outdoor.ro.

Scris de: Andrei Huțanu

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine