Val Thorens anunță deschiderea noului sezon de ski

Val Thorens se pregătește pentru primirea schiorilor. Administratorii domeniului din Franța au anunțat marea deschidere a noului sezon de iarnă în 21-22 noiembrie. După un ultim sezon încheiat brusc din cauza pandemiei de coronavirus, aceștia pregătesc acum noi atracții pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Grande Première va însemna un prim weekend la schi cu evenimente, party-uri cu Dj, concursuri cu premii și ultimele noutăți în materie de echipamente. Sâmbătă seara, la biserica din Val Thorens, va avea loc „Grande Première Séance”, proiecții ale celor mai bune filme din cadrul Festivalului High Five.

Printre suprizele de anul acesta la Val Thorens Cosmojet Tobbogan Run, o pistă de 6 km pe care copii, dar și cei mari, se pot întrece la viteză maximă. Întreaga pârtie a fost amenajată pentru a oferi o experiență “cosmică”. Pe lângă schi și snowboarding, iubitorii sporturilor de iarnă pot să încerce o tură cu biciletele pe zăpadă sau o competiție de karting pe un nou inel de gheață. Anul acesta, cei de la Val Thorens, inaugurează primul circuit 100% electric din Franța, pe care vor avea acces doar vehicule electrice.

Cei aventuroși, pot să lase schiurile sau placa deoparte pentru câteva ore și să încerce un zbor în tandem cu parapanta. Costul este de 80 de euro/persoană. Dar sentimentul de libertate și priveliștea care se dezvăluie ochilor din zbor rămân cu siguranță amintiri de neprețuit.

Mai multe detalii, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *