World Snow Day la Buscat

Cursuri gratuite de schi și snowboard și multe activități distractive de iarnă pentru copii, pe pârtia Buscat din județul Cluj. În 17 ianuarie 2021 va avea loc World Snow Day, un eveniment deja celebru al Federației Internaționale de Schi (FIS), ce are loc concomitent în mai multe locuri din lume. La Buscat, activitățile vor fi organizate de clubul NapocaTrio.

Copii de toate vârstele, dar și adulții (în limita celor 100 de locuri disponibile), vor putea să învețe, gratuit, să se dea pe schiuri sau placă. Tot de World Snow Day, la Buscat va fi organizată o cursă cu obstacole, plus alte distracții precum trasul la țintă cu bulgări sau cu arcul, sau concurs de oameni de zăpadă. Câștigătorii vor fi premiați la final. Premii vor primi și cel mai tânăr și mai în vârstă iubitor al sporturilor de iarnă și copilul cu “best helmet”.

Program World Snow Day – Buscat:

  • 09.00 – Confirmare înscrieri;
  • 10.00-12.00 – Cursuri gratuite de schi și snowboard;
  • 12.00-14.00 – Fun Race;
  • 14.30 – Premiere și tombolă.

World Snow Day va avea loc în 9 locații din țară. Aceasta este singura din Apuseni. Așteptăm să ne bucurăm de iarnă alături de copii. Instructorii noștri sunt certificați ISIA.

Am înființat acest club în 2016, din dorința de a-i aduce pe copii mai aproape de sporturile outdoor și de a-i face încrezători în forțele proprii. Sloganul nostru este “Distracție în siguranță”. În sezonul rece organizăm tabere săptămânale de schi în țară și, de obicei, și în străinătate, iar vara tabere de mountainbike și aventură. Așteptăm copii de toate vârstele. Cel mai mic participant al nostru a avut 3 ani jumătate, Bogdan Andreica, NapocaTrio.

Cei care vor să participe la World Snow Day Napocatrio, se pot înscrie, până în data de 15 ianuarie 2021, aici.

Vezi aici, ce școală de schi din România a câștigat premiul Best Small World Snow Day sezonul trecut.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *