Începe o nouă ediție a caravanei Winter Tour! 2021: Back to basics

Winter Tour, cel mai cool și longeviv eveniment de iarnă din țară, se restructurează într-o călătorie exclusiv pentru prieteni și va avea loc în perioada ianuarie-martie 2021, pe 9 pârtii din țară. După un an atipic, Winter Tour vrea să reamintească tuturor ce înseamnă muntele: conectare cu natura, sănătate și sentimentul unic care te cuprinde atunci când aluneci pe zăpadă și te bucuri de peisaje de vis.

Pornit în 2015 de o gașcă de prieteni iubitori de munte, proiectul a ajuns rapid un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând anii trecuți parteneriate cu cele mai cool stațiuni de iarnă din țară, cu branduri puternice sau chiar lansări în premieră de noi sporturi – snowhandball, alături de Federația Română de Handbal.

În 2021, proiectul se întoarce la mindsetul din primul an: Back to basics. Gașca Winter Tour va fi prezentă pe 9 stațiuni de schi, însă anul acesta nu vor chema publicul alături de ei. Vor savura tot ce are muntele și tot ce are iarna să le ofere, alături de alți schiori și snowboarderi.

Mesajul Wintertour: Back to basics

În 2021 ne întoarcem la mindsetul pe care îl aveam în primul an când am pornit acest proiect, Winter Tour. We’re going BACK TO BASICS. Înapoi la pasiuni.

Vom fi prezenți pe 9 pârtii din România și ne vom bucura de schi, de energia care ne-a determinat să pornim pe acest drum acum 8 ediții, vom îmbrățișa tot ce are muntele să ne ofere, on și off piste, vom admira răsărituri incredibile, probabil ne vom întâlni și cu câțiva dintre voi, pasionați și vechi prieteni.

Având în vedere perioada pe care o traversăm, ediția asta n-o să vă îndemnăm să veniți și voi cu noi. Vom merge noi, o gașcă de prieteni la schi, și ne veți putea urmări călătoria pe canalele noastre, site, pagina de facebook și instagram. Dacă sunteti pe pârtii, come and say hello – o să ne găsiți conform calendarului de mai jos cu baza în lounge-ul deja bine cunoscut, ne recunoașteți după zâmbetul din priviri și echipamente. Bineînțeles, vom avea câteva reguli de respectat: vom purta măști și vom respecta distanțarea fizică/socială.

Tot ce vă îndemnăm pe voi în 2021 e să vă întoarceți la lucrurile simple, lucrurile care vă fac plăcere, pentru care vă dați jos din pat dimineața cu drag și chef de viață. Pentru noi asta e schiul, mișcarea și muntele: un imens ocean de oportunități, fericire și libertate. Basics.

Programul Winter Tour 2021:

1. Bușteni (9-10 ianuarie)

2. Predeal (16-17 ianuarie)

3. Azuga (23-24 ianuarie)

4. Rarău (30-31 ianuarie)

5. Vatra Dornei (6-7 februarie)

6. Buscat (13-14 februarie)

7. Parâng (20-21 februarie)

8. Cavnic (27-28 februarie)

9. Muntele Mic (6-7 martie)

sursa: FB / Winter Tour

De la lounge-ul Winter Tour nu va lipsi muzica, iar cei de pe pârtie se vor putea încălzi și relaxa pe fotoliile puf, la o băutură caldă, în timp ce vor putea să își încarce telefoanele mobile. Toate acestea, cu respectarea măsurilor de siguranță în vigoare: purtarea măștii sau a cagulei astfel încât să acopere fața va fi obligatorie, la fel ca păstrarea distanței sociale de 2 metri față de persoane din alte grupuri. Pe lângă că vor putea să își arate abilitățile pe schiuri sau placă, schiorii de pe pârtie vor avea șansa să se plimbe cu ATV-ul cu șenile până în vârf de munte, locul perfect pentru poze și panorame care îți taie răsuflarea.

Anul 2020 ne-a pus la încercare pe toți și ne-a făcut să ne reamintim lucrurile de bază, cele care dau cu adevărat valoare fiecărei zile în parte. Unul dintre ele este pasiunea pentru munte și sporturile de iarnă. Să nu uităm că mișcarea și sănătatea sunt acum mai importante ca oricând, dar și că schiatul în sine este unul dintre cele mai sigure sporturi care se pot practica în această perioadă: echipamentul de iarnă și schiurile ne oferă din start protecția și distanța socială necesară.

Vom avea o ediție cu mai puține evenimente. Am renunțat la petrecerile apres-ski, vom renunța la distracția în grupuri mari, dar cu siguranță sezonul acesta vom simți mai puternic legătura cu muntele și sentimentul de libertate pe care ni-l oferă. Ne-am dorit să fim prezenți pe pârtii și în condițiile date pentru a transmite mesajul nostru. Winter Tour este o stare de spirit și este despre comunitate. Oameni frumoși și activi pe care îi îndemnăm să se bucure de zăpadă și de iarnă. Să meargă off piste, dacă pârtiile sunt pline. Să fie ei cu muntele. Back to basics! – Dragoș Blaga, organizator Winter Tour.

Winter Tour este un proiect care s-a născut din dorința unor oameni pasionați de munte de a promova pârtiile din România și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă.

Descoperă periplul echipei Winter Tour pe pârtiile din România din sezonul trecut, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *