Poveste de iarnă. Winter Tour la Predeal

Două zile cu ninsoare ca-n povești. Așa a fost cel de-al treilea weekend petrecut cu Winter Tour, la Predeal. Glumim des legat de faptul că aceasta caravană de iarnă pare să aducă cu ea vremea bună. Dar începem să credem tot mai tare că nu sunt simple coincidențe. După câteva săptămâni cu ploi și pârtii închise, iarna a revenit la Predeal în toată splendoarea ei, odată cu Winter Tour.

Am instalat lounge-ul la baza pârtiei Clăbucet Sosire la primele ore ale dimineții, pe o vreme atât de rece încât cu greu ne simțeam mâinile sau picioarele. Asta ne-a bucurat însă și pe noi, și pe administratorii pârtiei, care au avut prea multe zile de temperaturi cu plus pentru luna ianuarie.

La ora 09.00 am fost gata să dăm startul distracției. Predealul este deja o locație clasică în calendarul caravanei și ne-am bucurat să vedem că iubitorii de iarnă care vin la aici cunosc concursurile Winter Tour. Așa că, nu a fost nevoie de prea multe introduceri. Lounge-ul a fost plin de la prima oră, iar oamenii au venit să ne întrebe, direct, la ce oră se desfășoară fiecare concurs în parte. A fost distracție, ca de obicei, la sprintul la deal în booți sau clăpari, la marea bulgăreală, dar și la învârtitul în jurul bățului de schi.

Duminică a nins atât de abundent, încât abia vedeai în fața ochilor. Așa că, pe lângă bulgăreala cu premii, am dat startul unei bulgăreli tradiționale. A fost care pe care!

Dar, bucuria cea mai mare a fost să ne reîntâlnim cu prietenii noștri de la Visit Predeal și cu gașca de snowboarderi care an de an vin la Winter Tour. Am făcut pentru ei un kicker special în spatele cortului, iar mai apoi ne-am delectat urmărindu-le săriturile, pofta de viață și bucuria pură de a sări cu placa pe zăpadă. Back to Basics!

https://www.youtube.com/watch?v=YUeLqb7giPs

Vezi cum a fost cel de-al doilea weekend cu Winter Tour din acest sezon, la Șureanu, AICI.

Scris de: Bianca Șomlea

Foto: Paul Inoan

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine