Începe Pro Ski Cupa Speranțelor la Arena Platoș Păltiniș

În acest weekend au loc la Arena Platoș Păltiniș primele două etape ale concursului destinat copiilor Pro Ski Cupa Speranțelor, organizat de Asociația Arbitrilor de Schi din Sibiu.

Înscrieri la Pro Ski Cupa Speranțelor se mai pot face până joi, la ora 18.30, pe www.pro-ski.ro.

Primele două etape ale concursului vor avea loc sâmbătă și duminică, 14 și 15 ianuarie, pe pârtia B2 de la Arena Platoș Păltiniș.

Organizatorii estimează că 60-70 de copii vor participa la competiția dedicată copiilor cu vârsta de până la 12 ani.

Următoarele patru etape ale Pro Ski Cupa Speranțelor vor avea loc în ultimul weekend din ianuarie și la sfârșitul lunii februarie tot la Arena Platoș Păltiniș.

Câștigătorii fiecărei etape vor primi medalii și diplome, iar la sfârșitul competiției, după cele șase etape, vor fi acordate premii oferite de sponsori.

Competiția este una cu tradiție, fiind cunoscută până în 2012 sub numele Cupa Speranțelor Sibiene, iar apoi, odată cu înființarea Asociației Arbitrilor de Schi din Sibiu, s-a transformat în Pro Ski Cupa Speranțelor.

„Din 2012 am atras tot mai mulți copii care au venit din mai multe județe și am început să facem nu doar la Sibiu, ci și la Praid, la Buscat, la Mărișel, Bușteni, Azuga, am început să ne plimbăm prin țară. Anul acesta, din cuza lipsei zăpezii, rămânem cu toate cele șase etape la Arena Platoș”, a spus, pentru Ski&Outdoor Magazine, Andrei Păsat, președintele Asociației Arbitrilor de Schi din Sibiu.

Iată programul competiției din weekend:

7.30 – 8.00 Ridicare numere concurs
8.00 – 8.45 Recunoaștere
9.00 – Start Concurs
12.00 – Premiere.

Scris de: Călin Pop

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine