Ania Caill, locul 34 în Super-G-ul de la St. Anton, probă câștigată de Federica Brignone

Ania Caill s-a clasat sâmbătă pe locul 34 în proba de Super-G de la St. Anton, care a fost câștigată de Federica Brignone, aflată la prima victorie a sezonului.

Italianca Federica Brignone a obținut sâmbătă prima victorie a sezonului și a opta victorie din carieră în Super-G cu timpul de 1:00.21.

Pe podium s-au mai clasat Joana Haehlen (+0.54s) și Lara Gut-Behrami (+0.66s).

„Sunt foarte mulțumită și mândră de ceea ce am făcut astăzi pe pârtie”, a declarat Brignone, potrivit site-ului oficial al Federației Internaționale de Schi.

Românca Ania Caill s-a clasat pe locul 34, la aproape 4 secunde de prima poziție.

„După un debut de sezon mai complicat am reușit să îmi regăsesc senzațiile bune într-o cursă chiar dificilă. Parcursul era stricat, pârtia nu o cunoșteam, dar am reușit să fac o cursă frumoasă și mă bucur de acest pas înainte”, a spus sportiva pe Facebook.

Duminică, la St. Anton este programată o nouă probă de Super-G.

În competiția masculină, la Wengen, norvegianul Aleksander Aamodt Kilde s-a impus în proba de coborâre, după ce vineri acesta câștigase și Super-G-ul.

Locul doi i-a revenit elvețioanului Marco Odermatt (+0.88), iar pe locul trei s-a clasat italianul Mattia Casse (+1.01).

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/FIS Alpine World Cup Tour

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine