Patric Iluț, câștigător la categoria grom boys la Maramureș Rookie Fest

Băimăreanul Patric Iluț a câștigat în weekend, în fața propriilor suporteri, locul 1 la categoria grom boys la Maramureș Rookie Fest, etapă a circuitului Mondial World Rookie Tour.

Maramureș Rookie Fest, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție, a avut loc în weekend într-un parc construit în mai putin de o săptămână pe pârtia Cora din stațiunea Izvoare, județul Maramureș. Acesta a fost omologat și va rămâne ca parc permanent.

La concurs au participat sportive din șase țări: Polonia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovenia si România. Atletii s-au luptat pentru un loc pe podium, loc care le asigură automat calificarea în finala circuitului World Rookie Tour din Kaprun, din luna martie, dar si pentru premiile extrem de valoroase puse la bătaie de organizatori, ACS Extrem Rivulus cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.

Iată câștigătorii:

Categoria girls:

locul 1: NOAM MESZAROS (HUN) – 69,3 puncte

locul 2: ZUZANNA MACHOWSKA ( POL ) – 64,6 puncte

locul 3: JESSICA ZAINEA POP (ROU) – 38,6 puncte

Categoria grom boys (sub 15 ani):

locul 1: PATRIC ILUT (ROU) – 91 puncte

locul 2: GUSTAV NAWARKIEWICZ – WISINIEWSKI  (POL) –  83,6 puncte

locul 3: RICCO NAWARKIEWICZ – WISINIEWSKI  (POL) –  68  puncte

Categoria rookie boys (sub 19 ani):

locul 1: BALINT FODOR (HUN) – 71,3 puncte

locul 2: MARC ALEXANDRU POP (ROU) – 58 puncte

locul 3: DAVID BARNA (ROU) – 55,6 puncte

Cu 91 de puncte, băimăreanul Patric Iluț este câstigătorul overall al etapei de la Izvoare, rezultat fantastic pentru snowboardingul românesc.

În snowparkul de la Izvoare, în intervalul 17-19 februarie, ACS Extrem Rivulus organizează evenimentul Romania’s Cup, concurs deschis pentru toți iubitorii de snowboard si freeski, indiferent de vârstă (grom,

rookie, adult, over 40), concurs cu punctaj international WSPL si FIS unde este cazul.

Scris de: Călin Pop

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine