Poiana Brașov: Miercuri se deschide partea inferioară a pârtiei Lupului

De miercuri, în Poiana Brașov va fi deschisă partea inferioară a pârtiei Lupului și va porni și telescaunul Lupului.

După ce sâmbătă s-au deschis pârtiile Sulinar și Drumul Roșu, de miercuri va deveni funcțională și partea inferioară a pârtiei Lupului. Pe lângă faptul că schiorii cu experiență vor avea la dispoziție o nouă pârtie, deschiderea Lupului inferior înseamnă și reducerea timpilor de așteptare la transportul pe cablu, deoarece va fi pornit și telescaunul Lupului. Stratul de zăpadă bătută de pe pârtie este de peste 30 de cm.

„Veștile bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă continuă: de mâine deschidem Lupului inferior. Astfel, schiorii și snowboarderii experimentați, care vor să se bucure de o zonă mai liniștită, au la dispoziție această pârtie, care include și telescaunul de 4 locuri. Accesul se face fie din Drumul Roșu, pe pârtia 3D, fie pe lângă telegondolă, pe Drumul albastru. În zilele următoare vom lucra la amenajarea pârtiei Subteleferic și sperăm ca, până sâmbătă, să avem deschise toate pârtiile din Postăvarul“, a declarat Allen Coliban, primarul Brașovului.

Pârtiile din partea superioară a muntelui sunt în condiții foarte bune, cu un strat de zăpadă bătută de aproximativ 50 de cm. Marți se schia în condiții bune în zona superioară a pârtiei Lupului, Drumul Roșu, Sulinar, Kanzel, Doamnei, Ruia și pe pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

De asemenea, funcționau telecabinele Capra Neagră și Kanzel, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia, Bradul și Stadion.

Scris de: Călin Pop

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine