Înscrieri la Snow Fest, festivalul care transformă Les 2 Aples și Val Thorens în stațiuni românești

Se mai fac înscrieri pentru Snow Fest 2023:  Les 2 Aples, între 18 și 25 martie, și Val Thorens, între 25 martie și 1 aprilie.

Potrivit organizatorilor, în acest an au fost puse la bătaie 2.500 de locuri în Les 2Alpes și 1.700 în Val Thorens. Prețurile pornesc de 510 euro în Les 2 Alpes și de la 590 de euro în Val Thorens.

Acestea include 7 nopți de cazare în apartamente de 4/6 persoane, care dispun de chiuvetă, aragaz cu 2/4 plite, frigider, unele au cuptor cu microunde și, în general, sunt dotate cu mașină de spălat vase, skipass valabil pentru 6 zile, taxe de stațiune și acces la concertele și petrecerile din cadrul evenimentului.

În Les 2 Alpes vor cânta live Alternosfera, Argatu’, CTC, Dirty Shirt, Golan, K Not K Nopame, Moonlight Breakfast, Om la lună, Outflow Outstrays, Șuie Paparude, Țapinarii și Vița de Vie, iar atmosfera de la apres ski va fi întreținută de Alex Super Beats, Allan Po-Ca, DJ Antenna, Aurik&Pelin, Blănillă, DJ Bully Calibro45, CDJ, Cook, DWLS, DJ Kuky, Marius-Daniel, Memphys, DJ NASA, DJ PICI, The Hollywood Gang, Vlad Dobrescu și ZO.

În Val Thorens vor cânta live Dirty Shirt, Moonlight Breakfast, OCS, Paraziții, Robin and the backstabbers, Șuie Paparude și Vița de Vie, iar atmosfera de la apres ski va fi întreținută de Alex Super Beats, DJ Antenna, Burner Greene, CDJ, Notsocommondj, DJ PICI, Somerset, Suciu și ZO.

Les 2 Alpes, a doua cea mai veche stațiune din Franța, dispune de 225 km de pârtii (11 negre, 19 roșii, 43 albastre și 19 verzi) pentru toate nivelurile, 53 de instalații de transport pe cablu, printre care și un metrou subteran care te urcă de la 3000 la 3400 m. Aici se găsește Freestyle Land Snowpark, unul dintre cele mai complexe și lăudate snowpark-uri din Europa.

Deschisă din noiembrie până în mai, Val Thorens a fost desemnată în ultimii 4 ani cea mai bună stațiune din lume! Parte a domeniului Les 3 Vallées care are 600 de km de pârtii, Val Thorens este și cea mai înaltă stațiune din Europa, cazările fiind situate la 2300 metri altitudine. Staţiunea „anti-stres”: numeroase staţiuni revendică schiul la poalele pârtilor, însă câte dintre ele îl pot oferi în realitate? La Val Thorens este simplu: ieşiţi la schi şi sunteţi deja pe pârtie.

Noutatea acestei ediții este prezența monitorilor de schi pentru persoane cu dizabilități, astfel încât aceste persoane se pot bucura din acest an de schi în Franța și petreceri marca Snow Fest.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine