Se produce zăpadă artificială pe toate pârtiile deschise din Poiana Brașov

Autoritățile au decis să producă zăpadă artificială pe toate pârtiile deschise din Poiana Brașov pentru creșterea stratului de zăpadă.

„Având în vedere condițiile meteo care permit funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale pe timpul zilei, am luat decizia de a produce zăpadă artificială și pe parcursul zilei de astăzi, în zonele unde era necesar să creștem grosimea stratului de zăpadă”, a anunțat luni Primăria Brașov.

Turiștii sunt avertizați să schieze cu precauție, reducând considerabil viteza, deoarece în zonele în care acționează instalațiile de producere a zăpezii consistența acesteia este diferită, încetinind foarte mult alunecarea. De asemenea, este recomandată folosirea ochelarilor de schi, pentru a beneficia de o vizibilitate bună.

În zonele în care se produce zăpadă au fost montate atenționări.

Conform primăriei, se produce zăpadă artificială pe toate pârtiile deschise: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului Superior, Drumul Roșu, Sulinar, zona inferioară a pârtiei Subteleferic (de la intersecția cu breteaua spre Bradul în jos), Bradul și Stadion.

Scris de: Călin Pop

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine