Jacheta OPALENA – Northfinder

Concept hibrid între pufoaică și jachetă de softshell, dedicat schiului de tură sau schi fond, dar și altor sporturi de iarnă. Ideală pentru scurtele pauze pe parcursul unei zi friguroase la schi de tură sau pe coborâri, când un strat suplimentar de izolație este necesar.

Parametrii tehnici ai jachetei scot în evidență calitatea superioară a materialelor și design-ului:

– Materiale premium folosite

– Primaloft® Gold Active oferă izolație termică pe aproape toată suprafața din față și spate

– Pertex® Quantum oferă impermeabilitate în aceleași locuri

– Fermoare YKK, mari → durabilitate și calitate superioare

– softshell cu proprietăți impermeabile și de respirabilitate sub axilă, pe antebrațe și deasupra coapselor pentru libertate de mișcare

– Gluga anatomică, ușor reglabilă, care se așează bine pe cap dar care este și compatibilă cu purtarea căștii

– Buzunare frontale mari pentru piei de focă

– Mâneci cu manșete lungi cu gaură pentru degetul mare

– Talie reglabilă cu elastic

– Elemente reflectorizante în spate, pe lateral și antebraț

Pentru zilele mai friguroase de iarnă, jacheta OPALENA are suficientă izolație pentru a oferi un plus de confort termic, dar este, totodată, suficient de ergonomic concepută și respirabilă pentru confort sporit în libertatea de mișcare.

Primaloft Gold este o izolație sintetică, care nu este afectată de umezeală, iar împreună cu Pertex Quantum sunt materiale ușoare și compacte la împachetare, unele din cele mai bune materiale active de pe piață. Astfel, jacheta se usucă foarte repede, chiar și fară sursă de căldură.

Combinația de materiale oferă o protecție bună și împotriva vântului.

Croiala este specifică formelor feminine și se așează într-adevăr foarte bine pe corp. Este foarte confortabilă, potrivită pentru a o purta și în timpul practicării sportului (nu doar în pauze), dacă temperaturile scăzute impun asta. Poate fi purtată și în activități alpine – este compatibilă cu hamul de alpinism pentru că fermoarul din față se deschide și de jos în sus, iar buzunarele frontale sunt suficient de sus poziționate.

OPALENA are și un design modern, în trei culori atrăgătoare.

Scris de: Simona Laiu, salvator montan

 

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine