Tabără militară de airsoft în Munții Șureanu

O altfel de tabără, organizată în Munții Șureanu din județul Alba. Timp de cinci zile, cei care participă se vor juca de-a soldații și vor urma un program militar strict, cu trezirea la 8 dimineața în sunet de trompetă. Tabăra de airsoft este organizată de “Pași Liberi” în 18-23 august și momentan mai este doar un loc disponibil.

Organizatorii încearcă să ofere celor care iubesc muntele și activitățile outdoor o altfel de experiență, mai dură, dar de neuitat. Sunt cinci zile petrecute după un program strict, dar plin de activități. Participanții vor primii, la sosirea în tabără, uniforme militare și vor învăța mânuirea armei și pasul de defilare, vor participa la bătălii airsoft, la trageri în poligon și la jocuri de tabără, vor face drumeții și plimbări cu ATV-urile. Tot în cadrul taberei, se pot deprinde tehnici de supraviețuire pe munte și orientare turistică. Pentru o experiență cât mai autentică, telefoanele și tabletele sunt strict interzise.

În cadrul taberei se doarme în corturi militare amplasate pe pășunea împădurită a cabanei „Pași Liberi” din Poarta Raiului. Copiii pot fi înscriși dacă au vârsta de peste 12 ani, iar costul de participare este de 1.300 de lei / persoană. Mai multe detalii, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *