O nouă ediție Samothraki Adventure

Se pregătește o nouă aventură de vară. Outdoor4U a lansat ediția Samothraki Adventure 7.0. 2020 va fi al șaptelea an în care pasionații de canyoning, scubadiving, SUP și de natură, în general, sunt chemați pe insula grecească pentru un concediu activ.

Organizatorii au pregătit deja noile pachete de vacanță de 7 nopți de cazare cu demipensiune la prețuri early bird, valabile prin plătirea avansului până în data de 31 martie 2020. Transportul se face pe cont propriu, dar adrenalina este inclusă în pachet.

Situată în nordul Mării Egee, Samothraki a fost denumită “casa marilor zei”, iar cei care ajung pe insulă pot să viziteze atât orașul antic, cât și Sanctuarul Marilor Zei, situl arhelogic unde a fost descoperită faimoasa statuie dedicată zeiței Nike. Pe lângă atracțiile istorice, insula adăpostește numeroase atracții naturale. Cei de la Outdoor4U le-au descoperit pe toate și au grijă ca cei care vin cu ei în aventură să facă ceva inedit în fiecare zi.

Cazarea se face în localitatea Therma, la Mariva Bungalows and Yoga Retreat Center, un resort construit în dulcele stil grecesc, pe un teren terasat, cu case bungalow-uri de piatră dispuse în trepte printre smochini, migdali și alți arbori uriași.

Activitățile încep imediat după cazare. A doua zi pe insulă începe cu cycling până la plaja cu pietre negre (Kipos), locul perfect pentru scuba diving și snorkeling, dar și pentru alte sporturi acvatice. Înainte de o nouă aventură se poate lua prânzul la una dintre cele mai apreciate taverne de pe insulă (Karydies), cu o bucătărie tradițională, specializată în carne de capră, unde Georgios împreună cu soția lui folosesc numai ingrediente produse în gospodăria proprie. 

Va urma o drumeție până la Fonias. Ucigașul, în traducere din greacă, este cel mai renumit canion de pe insulă. Pentru a ajunge la el trebuie parcurs un traseu pe malul râului de dificultate medie (care necesită încălțăminte potrivită), cu durata de 30-40 min până la prima și cea mai mare cădere de apă a canionului. 

Așa arată o zi cu Outdoor4U pe insula Samothraki. Pe lângă explorarea canioanelor, se pot descoperi plaje virgine, se pot face ture cu caiacele și SUP-urile, escaladă, toate completate de sesiunile zilnice de yoga pentru cei care vor să îmbine adrenalina cu momentele de relaxare și meditație. 

Samothraki Adventure 7.1. 

18-25 august

Costuri:

Pachet Travel: 390 euro

Pachet Travel + Yoga: 440 euro

Pachet Discover: 540 euro

Pachet Discover + Yoga: 590 euro

Samothraki Adventure 7.2.

25 august – 1 septembrie

Costuri:

Pachet Travel: 370 euro

Pachet Travel + Yoga: 420 euro

Pachet Discover: 520 euro

Pachet Discover + Yoga: 570 euro

Samothraki Adventure 7.3.

1 – 8 septembrie

Costuri:

Pachet Travel: 370 euro

Pachet Travel + Yoga: 420 euro

Pachet Discover: 520 euro

Pachet Discover + Yoga: 570 euro

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *