Au întrecut telescaunul! Red Bull Outrun the Lift 2020

S-au întrecut cu telescaunul din masivul Parâng și au câștigat cea de-a patra ediția Red Bull Outrun the Lift 2020! Viorel Pălici a învins telescaunul și anul acesta, lăsând în urmă cei 2,5km cu 615m diferență de nivel într-un timp total de 21 de minute și 22 de secunde. La Feminin, Ingrid Mutter s-a impus pentru al patrulea an consecutiv, cu un timp de 25 de minute și 29 de secunde.

Sportivii au trebuit să înfrunte ascensiunea telescaunului de la cota 1.070 la cota 1.685. Totul s-a desfășurat contra-timp. Scopul a fost parcurgerea traseului în mai puțin de 25 de minute, durata pe care o parcurge telescaunul de la start la finish.

A fost o super atmosferă în weekend la Părâng! Felicitări tuturor celor care au acceptat provocarea și s-au luat la întrecere cu telescaunul! Anul acesta, 8 concurenți au reușit să ajungă înaintea telescaunului la finish, mai mulți decât în orice altă ediție! – Toma Coconea, organizator.

Dintre cei care au reușit să întreacă instalația până acum, la una dintre cele 4 ediții ale evenimnetului, Gyorgy Szabolcs Istvan a scos cel mai bun timp: 20 de minute și 26 secunde (2018).

Scris de: Bianca Șomlea

sursa foto: FB/Red Bull

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *