Electric Castle și MASSIF la Brașov. Autoritățile și-au propus să transforme zona în cea mai dorită destinație montană pentru tinerii din Europa

După MASSIF, un festival organizat în Poiana Brașov de Untold, autoritățile din Brașov au semnat o colaborare și cu Electric Castle. Astfel, zona formată din orașul Brașov și stațiunea Poiana Brașov ar putea deveni cea mai dorită destinație montană pentru tinerii din Europa.

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a anunțat în această săptămână că în Consiliul local s-a aprobat cu unanimitate asocierea dintre primărie și organizatorii Electric Castle.

Aceștia urmează să organizeze un festival în viitorul parc de la Rulmentul.

„Orașul nostru se va schimba în următorii ani și va deveni un pol de atracție pentru cei care iubesc aceste festivaluri. Ce vă pot spune din start este că organizatorii se vor asigura de liniștea din timpul nopții, iar noi, alături de specialiștii în trafic, vom veni cu soluții astfel încât impactul asupra circulației din zonă să fie unul minim”, a transmis primarul.

Tot în luna octombrie, Allen Coliban a anunțat semnarea unui protocol de colaborare dintre municipalitate și Untold Universe.

„Folosind ampla experiență a creatorilor Untold și Neversea, Poiana Brașov și împrejurimile sale aspiră să devină cea mai dorită destinație montană pentru tinerii din Europa. Conceptul complet nou propus pentru Poiana Brașov, mulat pe specificul montan și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii, va transforma stațiunea noastră mult iubită într-un izvor de wellness și de entertainment, apreciat de oameni din toată lumea”, a declarat edilul.

Conform acestuia, Poiana va fi activă 12 luni pe an, va găzdui festivaluri muzicale cu tematică de vară și iarnă și își va pune în valoare peisajul montan și atracțiile naturale, fără a uita de promovarea valorilor locale.

Festivalurile urmeză să fie organizate începând din 2022.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/Allen Coliban

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine