Ghidul Drumețului pe Via Transilvanica a fost finalizat

Ghidul Drumețului pe Via Transilvanica, care conține informații despre traseul de 1.400 de kilometri ce străbate țara din Putna până la Drobeta-Turnu Severin, este complet, după ce au fost adăugate date despre ultima porțiune amenajată.

Ghidul a fost completat cu ultima porțiune de traseu amenajată, județul Alba.

Oficial, traseul Via Transilvanica este acum documentat integral, pe întreaga distanță de 1.400 de km, cu toate informațiile necesare, care fac călătoria pe Via Transivanica una cât se poate de sigură și ușor de planificat, potrivit informațiilor postate pe pagina de Facebook Tășuleasa Social.

Ghidul Drumețului se găsește pe site-ul oficial viatransilvanica.com, la secțiunea Ghid & Hărți VT, de unde poate fi descărcat gratuit.

În aceste zile se consemnează și o premieră pentru traseu: mai mulți alergători împreună cu Tibi Ușeriu au pornit în alergare pe Via Transilvanica.

Aceștia ar urma să se întâlnească pe 6 octombrie cu Alin Ușeriu și mai mulți bicicliști. În 8 octombrie la Alba Iulia este programată Via Transilvanica Day The Grand Opening!

Mai multe despre Ghidul Drumețului aflați aici.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/Tasuleasa Social

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine