Primăvara alergăm în Maramureș

De ceva vreme, prietenii noștri de la Maramureș Runners muncesc  pe brânci pentru primul eveniment al anului.

Pe 2 aprilie, „ghioceii” alergării răsar pe Câmpul Tineretului din Baia Mare. Așa că să vedem ce ne-au transmis organizatorii:

„După o iarnă lungă și grea, era și timpul să ne dezmorțim împreună, astfel am pregătit o competiţie sportivă de primăvară, accesibilă tuturor, fie că punem lumina reflectoarelor pe crosul de 6 km sau pe cursa populară de 3 km.

E știut faptul că alergatul contribuie la reducerea stresului, creşte nivelul de serotonină (hormonul fericirii), asigură circulaţia sângelui în parametrii normali şi eficienţi şi stimulează sistemul cardiovascular, mai precis tonifică miocardul şi reduce nivelul lipidelor din sânge și mai ales nu e un secret faptul că alergatul aduce îmbunătăţiri semnificative dragostei.

Cu ultima frază sigur am captat atenţia asupra acestui articol, așa că musai să vă spunem că ne-am propus să profităm de aceste beneficii sâmbătă, 2 aprilie, pe Câmpul Tineretului din Baia Mare, într-o atmosferă condimentată cu surprize şi premii în valoare totală de 4800 lei.

Detalii despre taxele şi condiţiile de participare dar și despre următoarele evenimente pe care le vom organiza şi implicit despre noi, le gășiţi pe site-ul maramureș.run.

Evenimentele organizate de noi au şi vor avea întotdeauna o componentă caritabilă. Situația din Ucraina ne-a interesat de la început, astfel în acest an cauza socială pe care o susține evenimentul este <Ajutor umanitar pentru Ucraina> un proiect Rotary Club Baia Mare, susținut de ACS Maramureș Runners.

Am enumerat suficiente ocazii în care ne putem vedea, ne putem cunoaşte şi putem să ne lăsăm amprenta într-un mod constructiv asupra societăţii, mediului şi ţărilor vecine, încât e absolut evidentă nerăbdarea noastră de a ne reîntâlni. Vă așteptăm cu drag alături de noi!

Run to live. Live to run”.

Scris de: Vasi Cipcigan

 

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine