4 accesorii de top pentru mountain bike

Mihai Aniţan, multiplu campion naţional la enduro, ne prezintă patru accesorii de calitate superioară pe care le foloseşte în turele pe munte cu bicicleta:

  1. Ochelarii

Sunt esenţiali în orice tură, aşa că merită să investim într-unii de o calitate superioară. Ochelarii pe care îi prefer sunt de la Leatt, pentru că au ceva ce-mi place foarte mult: nu se poate aburi lentila. De fapt au două lentile, cu un mic burete între ele. Nu mi s-au aburit niciodată, nici în cea mai ploioasă zi cu bicicleta. Am luat multe crengi cu aceşti ochelari şi nu s-au zgâriat aproape deloc. Se curăţă foarte uşor şi au multe opţiuni de culoare pentru condiţii diferite de lumină.

  1. Bluza

Bluza Fox e absolut indispensabilă pentru mine. Are un buzunar în spate şi altul la cagulă, dar mai important: are o insolaţie specială, cu o tehnologie star stop. Îţi permite să faci mişcare, permite pielii să respire, dar în acelaşi timp îţi ţine foarte bine de cald. Când ieşi la o tură şi nu eşti sigur cum să te îmbraci, nu ştii cum va fi vremea, bluza aceasta e aici să te salveze.

  1. Vesta

Dacă nu e de ajuns protecţia de la bluza termică, avem un extra strat cu o vestă Fox Ranger. E cea mai bună împotriva vântului, mai ales dacă trebuie să aştepţi undeva. Ce-mi place şi mai mult la ea e că se poate face foarte mică.

  1. Mănuşile

Sunt o necesitate pentru mine, pentru că păţesc de multe ori să intru cu mâinile în plante sau în crengi şi să mă rănesc. Am ales nişte mănuşi Attack Pro de la Fox. Sunt uşoare, iar cusătura e foarte bine gândită, nu se adună pe ghidon un exces de material.

Găsești varianta video a materialului, alături de alte zeci de video-uri despre echipament și experiențe outdoor pe contul de You Tube Ski&Outdoor Magazine.

Scris de: Mihai Anițan

 

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine