Snow Fest 2014: Cum poți participa gratis

Organizatorii Snow Fest mai au de dat 11 excursii gratuite la evenimentul programat în perioada 29 martie – 5 aprilie în staţiunea franceză Les Deux Alpes. Adică o excursie gratuită pe săptămână.

Cei care vor să participe la Snow Fest 2014 şi se simt norocoşi trebuie să parcurgă trei paşi simpli pentru a participa la concurs. Totul se desfăşoară online. Deci e simplu şi rapid. Concursul se desfăşoară până pe data de 23 martie şi în fiecare seară de duminică spre luni va fi extras câte un câştigător. Premiul constă într-o excursie cu cazare de 7 nopţi, 6 zile de skipass şi transport cu autocarul pentru o persoană la Snow Fest 2014.

Iată o scurtă descriere a omeniului schiabil: La Les Deux Alpes găsiţi 225 de kiloemtri de pârtii cu o altitudine maximă de 3600m, un snowpark de top şi un gheţar. Vorbim despre un domeniu schiabil vast, cu pârtii şi instalaţii de transport pe cablu performanţe. De asemenea, turiştii pot schia pe gheţarul “La Grave”. Atenţie însă, acesta este unul din cele mai solicitante trasee de off-piste din Europa! Staţiunea Les Deux Alpes se situează între 1.300 şi 3.600 de metri altitudine şi deţine 102 pârtii.

Amatorii de snowpark-uri pot găsi în snowpark-ul din Les Deux Alpes o varietate de obstacole, sărituri şi half-pipe-uri. Iar pentru că distracţia nu e limitată la pârtie, posibilităţile de after-ski sunt multiple: patinoar, 5 centre fitness, saună, piscină, snowmobil-uri, paraseiling, escaladare cascadă de gheaţă.

Cei trei pași de urmat pentru concurs Totuși, dacă nu vreți să lăsați la voia întâmplării condiția participării la Snow Fest 2014, puteți apela la organizatori pentru a planifica, în acest caz contra cost, o săptămână de distracție la Les Deux Alpes. Transport Cei mai aventurieri pot alege să se deplaseze cu maşina personală. Traseul recomandat de către organizatori este acesta: Budapesta – Maribor – Ljubliana – Trieste – Veneţia – Milano – Torino – Briancon – Les Deux Alpes. Un GPS v-ar fi de mare ajutor (mai ales dacă nu aţi ieşit până acum cu maşina din ţară). Dar există şi varianta de transport organizat, cu autocarul, sau pe cont propriu cu avionul şi transfer cu autocarul (în grup) după aterizare.

Deși nu credem că o să dormiți prea mult, cazarea va fi asigurată de către organizatori în apartamente de 4 sau 6 persoane. Sunt disponibile mai multe camere în diferite “vile” din stațiune. Iar cei mai pretentioși pot dormi la hotel.

Școala de schi Una din cele mai importante școli de schi din România va fi și ea prezentă. Cursurile vor fi atât pentru inițiere, cât și pentru consolidare și perfecționare pentru schi alpin și snowboard. Echipa EUROSKI la Snowfest va reuni monitori licențiați, de top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *