Rezultate de la Garmisch-Partenkirchen

Beat Feuz a reușit să câștige a treia victorie la coborâre a sezonului, cu 0.18 secunde în fața duo-ului Vincent Kriechmayr și Dominik Paris situați pe locul al doilea, cu timpul 1:55.57.

Această victorie de la Garmisch-Partenkirchen permite campionului mondial din Elveția să stea în fruntea clasamentului disciplinei, cu 40 de puncte înaintea concurentului său principal Aksel Lund Svindal. Kriechmayr este de asemenea într-o formă fantastică în acest moment. Dominik Paris se întoarce după o răceală care l-a împiedicat să schieze la cel mai înalt nivel al său.

La slalomul uriaș care s-a desfășurat tot la  Garmisch-Partenkirchen, toți cei trei giganți ai disciplinei au fost în fruntea clasamentului după prima cursă: Marcel Hirscher în frunte, în fața lui Ted Ligety +0.63 și Alexis Pinturault +0.94. Împreună, aceștia au împărțit 44 de victorii din ultimele 48 de curse de slalom uriaș, și anume, din februarie 2012!

Constant ca întotdeauna, Marcel Hirscher a reușit să-și păstreze poziția de lider dupa cea de-a doua cursă, pentru a termina cu +1.57 în fața concurenților săi. 7 victorii din 8 curse de slalom uriaș, 10 victorii în acest sezon, 55 de victorii la Cupa Mondială în carieră, Marcel Hirscher continuă să-și îmbunătățească statisticile și este încântat să se îndrepte spre Jocurile Olimpice de Iarna după evenimentul de la Stockholm (city event) care va avea loc marți 30/02/2018.

Scris de: Adrian Nechita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *