Oferte speciale pentru acest sezon în Ski amadé, cea mai mare regiune de schi din Austria

Aberg © Claudia Ziegler

Ski amadé țin cu tot dinadinsul să ne convingă să schiem sezonul acesta într-unul din domeniiile super-regiunii pe care o administrează. După ce au investit în intersezon 108 milioane de euro în instalații de transport pe cablu și în instalații de făcut zăpadă, acum vin cu o serie de oferte greu de ignorat.

Săptămânile speciale Ski amadé oferă pachete la prețuri avantajoase pentru copii, seniori, tineri, familii, cupluri sau grupuri. Să le luăm pe rând.

Pachetul 4=3 – Dacă administrezi peste 760 de kilometri de pârtii, îți permiți să schimbi și matematica. Astfel, la Ski amadé, în anumite regiuni și perioade 4=3. Adică schiezi patru zile, dar plătești doar trei. Cu alte cuvinte, poți beneficia de de 4 nopți de cazare într-un hotel de 3 stele, în cameră dublă, cu demipensiune și un skipass pentru 4 zile la mai puțin de 300 de euro. Și pentru că, așa cum vă spuneam în alt articol, cei de la Ski amadé iubesc inovația, skipass-ul poate fi cumpărat fără să stai nicio secundă la coadă.

Cartela poate fi cumpărată în avans în noul online-shop și va fi trimisă gratuit prin poștă. Iar cine mai are cardul de acces din anul precedent în geaca de schi, îl poate încărca foarte ușor din fața calculatorului sau de pe smartphone: te înregistrezi pe www.skiamade.com/ticket, îți alegi pachetul dorit, introduci numărul cardului de acces format din 16 cifre, plătești, gata. În câteva secunde, skipassul este din nou activ.

B&B+Ski – Un alt pachet promotional propune cazare, mic dejun și schi, pentru o săptămână, toate împreună la un preț special. Astfel, 7 nopți de cazare într-o pensiune privată, in cameră dublă, cu mic-dejun și skipass pentru 6 zile pornește de la 455 euro/ persoană. Trebuie spus, însă, că oferta este valabilă în extrasezon, doar în anumite perioade. Pe de altă parte, toate pensiunile private din programul Ski amadé trebuie să respecte criterii stricte de calitate, iar pentru pachetul „B&B+Ski“ se califică doar cele mai bune.

Sursa Foto: Claudia Ziegler

Bonus pentru familii – La Ski amadé se acordă o atenție deosebită familiilor și de aceea, prin bonusul pentru familii, skipassurile pentru al treilea, al patrulea, al cincilea și pentru toți ceilalți copii și adolescenți sunt gratuite. Bineînțeles, pentru asta trebuie să ai skipass achiziționat pentru cel puțin unul dintre părinți și primii doi copii sau adolescenți din familie. În același spirit, Ski amadé oferă pachete speciale pentru Sărbătorile de Paști. În acea perioadă, copiii cu vârsta de până la 15 ani (născuți după 2003 inclusiv) beneficiază de gratuitate dacă unul dintre părinți cumpără un skipass pentru 6 zile, astfel că, prin acest pachet, o săptămână la schi în familie (doi adulți și doi copii) costă sub 1200 de euro.

Reducerea junior de weekend – Iar dacă vă gândiți doar la o ieșire de weekend la schi cu familia, e bine să știți că atât copiii, cât și adolescenții plătesc la sfârșit de săptămână cu 35 % mai puțin din prețul întreg al skipassurilor Ski amadé.

Mini‘s Week
Între 12 și 26 ianuarie 2019 copiii de până la 15 ani, beneficiază gratuit de un curs de schi (ori cinci jumătăți de zi, ori 3 zile întregi), plus echipamentul necesar, plus skipass-ul, la doar 100 de euro. În plus, în multe dintre unitățile de cazare din programul Ski amadé, copiii dorm gratuit în camerele părinților.

Learn2Ski in 3 days
Este un pariu pe care și-l asumă instructorii de schi de la Ski amadé cu adulții care s-au hotărât abia acum să se apuce de acest sport. Fiecare participant învață să schieze fără stress și poate coborî garantat o pârtie albastră după trei zile – dacă nu, banii plătiți se returnează. Un astfel de curs, cu cazare într-o pensiune cu mic dejun, skipass și echipament închiriat costă de la 444 euro de persoană.

Ladies Week
Este, de fapt, un pachet gândit pentru cupluri. Între 23 și 30 martie 2019, la cumpărarea unui skipass, primiți un al doilea cadou, indiferent dacă sunteți femeie sau bărbat. În plus, în această săptămână specială vă puteți bucura de testări de schiuri, tururi ghidate pe schiuri și multe evenimente, concerte și petreceri.

Sursa Foto: Gasteinertal Tourismus GmbH


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sixty Plus
Nici seniorii nu au fost uitați. Pentru schiorii cu vârsta de peste 60 de ani, Ski amadé vine cu o ofertă specială de la începerea sezonului până la 22 decembrie 2018 și de la 30 martie până la 6 aprilie 2019. Oferta include un program special de 7 zile la un preț avantajos, iar hotelurile participante oferă skipassul cadou, astfel că prețul de pornire pentru 7 nopți de cazare într-un hotel de 3 stele, în cameră dublă, cu demipensiune și skipass este de sub 440 de euro.

Nu e de mirare că Ski amadé a înregistrat sezonul trecut peste 3 milioane de skipass-uri vândute. Ski amadé înseamnă cinci regiuni, Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig și Großarltal, 760 de kilometri de pârtii, 270 de instalații de transport pe cablu și 260 de cabane de schi și restaurante pe munte. Cei care-l administrează se laudă că ar fi cel mai încântător domeniu schiabil al Austriei.

Cum se schiază la Ski amadé din punctul nostru de vedere, puteți citi AICI.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine