Încă două pârtii deschise în minivacanța de 1 Decembrie. Azuga deschide pârtiile de începători

Administratorii domeniului schiabil Azuga au anunțat că vor deschide pârtiile de începători pentru mini-vacanța de 1 Decembrie. Vineri, 27 noiembrie, se va putea schia pe pârtia de începători Sorica, deservită de bandă. Sâmbătă, 28 noiembrie, se va deschide și pârtia de începători Cazacu deservită de babyschi.

Sunt condiții bune de schi. Am reușit să facem suficientă zăpadă artificială pentru ca oamenii să se poată bucura de iarnă în acest weekendul prelungit. Vor fi deschise și centrele de închirieri. Se lucrează la amenajarea pârtiilor de mai bine de o săptămână. Nu a fost ușor. Am avut temperaturi pozitive ziua, iar noaptea -2/-3 grade Celsius. De luni se anunță însă un val de frig și ninsori și sperăm ca, dacă vremea ține cu noi, să deschidem săptămâna viitoare și pârtiile mari, a spus Andrei Pintenaru, coordonatorul Pinjok Ski Academy.

Pârtiile de începători de la Azuga vor fi deschise cu respectarea normelor de protecție. Este obligatorie purtarea măștii și respectarea distanțării sociale.

Primii care au anunțat că vor deschide noul sezon de schi în mini-vancața de 1 Decembrie au fost cei de la pârtia Platoul Soarelui, din stațiunea Straja. Citește mai multe, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *