Pantaloni de schi și snowboard Benger

Pantalonii de schi și snowboard Benger modelul Perka sunt o variantă foarte bună pentru toți practicanți de sporturi de iarnă. Raportul calitate/preț este excelent. Sincer, pentru ce calități are acest model prețul este mai mult decât bun!

Membrana din care sunt făcuți acești pantaloni ne permite o întindere în patru direcții, ceea ce oferă un confort mărit în mișcări. Talia este ajustabilă așa că dacă punem sau renunțăm la câteva kilograme (nu multe) vom putea folosi fără probleme pantaloni.

Au o impermeabilitate ridicată – 20.000mm coloana de apă. La o asemenea impermeabilitate putem discuta deja de produse de TOP. Respirabilitatea este și ea foarte ridicată – tot 20.000 g/m2/24h. Asta înseamnă că membrană elimina foarte bine transpirația în exterior. Tot pentru un transfer optim de căldură și evacuare a transpirației, pantalonii au două fante de ventilație în interiorul cracului. Fantele sunt protejate cu fermoare și sunt foarte ușor de folosit, fără a ne deranja în mișcări. Membrana exterioară ne oferă și o bună protecție împotriva vântului. 

Materialul din care este concepută căptușeală este 3M Thinsulate, un material care ne oferă o alternativă sintetică pufului natural. Spre deosebire de puf 3M Thinsulate funcționează foarte bine și la umiditate și o problema importantă – se întreține mult mai ușor. Confortul termic este foarte asemănător cu cel oferit de puf.

Modelul Perka de la Benger este dotat cu bretele detașabile. Bretelele sunt recomandate pentru că oferă o stabilitate mai bună și o protecție mărită, împotriva frigului, a zonei lombare. Două buzunare sunt atașate lateral iar un buzunar este amplasat în față în partea superioară a piciorului. Amplasarea buzunarelor nu ne deranjează deloc în mișcări. Buzunarele sunt ușor de folosit, sunt protejate cu fermoare, care la rândul lor sunt izolate împotriva umidității și a zăpezii.

În partea inferioară a pantalonilor avem atașate parazapezi. Tot în partea inferioară găsim și întăriturile necesare pantalonilor, având în vedere că această zona este predispusă frecării cu schiurile sau cu clăparii.

Pantaloni  de schi Benger modelul Perka sunt ceea ce ne trebuie într-un sezon în care  dorim să ne bucurăm de sporturile de iarnă. Comozi, călduroși, impermeabilitate ridicată, respirabilitate optimă, concepuți fără ajutorul chimicalelor, uscare rapidă, accesorii necesare existente, toate aceste elemente sunt oferite la un preț foarte bun. Nu uitați! Pentru întreținere respectați instrucțiunile de pe eticheta!

Scris de: Vasile Cipcigan

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine