Nou acționar la unul dintre cei mai mari producători de tunuri de zăpadă din Europa

Fondul Polonez de Dezvoltare (PFR) va prelua acțiuni cu capitalul social majorat de la producătorul de tunuri de zăpadă Supersnow și va deține 45% din totalul acțiunilor.

„Supersnow este o altă investiție în dezvoltarea infrastructurii sportive și turistice, după Polskie Koleje Linowe (PKL). Este o companie inovatoare, cu tehnologii proprii și planuri ambițioase de expansiune în străinătate, pe care o vom susține în următorii ani”, a declarat Paweł Borys, CEO PFR.

Supersnow este unul dintre cei trei producători de top de tunuri de zăpadă și sisteme complete de zăpadă din Europa, fiind una dintre cele cinci astfel de companii din lume. Compania își vinde produsele în peste 20 de țări.

În ultimii ani, pentru a consolida dezvoltarea afacerilor pe piețele de export, compania a înființat două filiale, în Austria și România. Grupul are peste 140 de angajați.

„Ținând cont de avantajele competitive unice ale produselor noastre, care au câștigat recunoașterea numeroaselor stațiuni de schi din Europa în ultimii ani, sunt convins că aderarea unui partener atât de reputat și puternic de capital precum PFR în structura acționariatului începe un nou stadiu al dezvoltării Supersnow pe piețele globale. Un produs bun combinat cu o bază solidă de capital, susținută de mulți ani de experiență în industrie, ne permite să privim viitorul cu mare optimism”, a spus Damian Piotr Dziubasik, acționar și președinte al Consiliului Director.

Supersnow este o companie cu peste 20 de ani de tradiție.

„Obținerea unui nou investitor este deschiderea unui nou capitol pentru noi: dorim să creăm dispozitive și mai bune, să construim sisteme de fabricare a zăpezii mai avansate și să construim și să consolidăm poziția companiei pe piețele noi și existente”, a declarant Bartłomiej Sięka, CEO Supersnow SA.

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine