Primul weekend cu Winter Tour la Bușteni

Caravana Winter Tour a început weekendul trecut, la Bușteni, și ne-a încărcat cu energie pentru întreg sezonul. Am regăsit atmosfera unică pe care prietenii noștri o creează pe pârtiile din România, ne-am bucurat de muzică bună, băuturi calde, jocuri, plimbări cu ATV-ul cu șenile în vârf de munte și zăpadă proaspătă din plin. Pentru că Winter Tour are o stea norocoasă deasupra și, cumva, pe oriunde merge, aduce ninsoarea.

Au fost așadar două zile în care s-a schiat din plin pe Domeniul Schiabil Kalinderu. Zăpada proaspătă a atras multă lume și la baza pârtiei, unde cei care încă nu se încumetă să urce pe schiuri sau placă s-au distrat pe pârtia de sănii.

Nu am crezut, după tot ce ne-a adus anul trecut, că ne vom revedea pe pârtiile din România. Cei de la Winter Tour au reușit însă să se adapteze noilor condiții. Chiar dacă au renunțat la petrecerile apres-ski și o parte din activități, ei vor fi prezenți, ca în fiecare an, în nouă stațiuni de munte din țară, cu un nou mesaj: Back to basics sau reîntoarcerea la dragostea pentru munte și sporturi de iarnă, precum și la toate lucrurile simple, dar neprețuite, de care ai parte atunci când petreci o zi la înălțime.

Ce se întâmplă anul acesta la Winter Tour?! Veți regăsi în fiecare locație în care ajunge caravana același lounge în care te poți relaxa între turele la schi pe fotolii puf, lângă încălzitoare, cu o băutură caldă (sau rece, după preferințe) în mână. Și, poți răsfoi în voie unul dintre numerele revistei SKI Magazine, pe care poți să le iei și acasă. Nu lipsește muzica bună și atmosfera întreținută de the one and only Dragoș Stan care, nu doar anima lucrurile, dar oferă și o grămadă de informații importante pentru cei aflați pe pârtie. Tot la lounge-ul Winter Tour poți să îți încarci telefonul mobil și să te înscrii la diverse activități cu premii, precum alergare în booți sau clăpari, slalom cu spatele, ollie jumps. Bineînțeles, toate cu masca sau buff-ul pe față și păstrând distanța față de ceilalți participanți.

Următoarea oprire va fi la Predeal, unde săptămâna aceasta s-a deschis sezonul de schi cu primele ture pe pârtia Clăbucet. Începând din acest weekend, Winter Tour va facilita lecții gratuite de schi în grup de maxim 5 persoane. Abia așteptăm!

Citește mai multe despre caravana Winter Tour 2021, aici.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *