Competiții internaționale de schi la Poiana Brașov și Râșnov

Două competiții sportive internaționale vor avea loc în februarie și martie în Poiana Brașov, ambele pe pârtia Sub Teleferic: FIS Children Trophy (16 – 19 februarie) și SES Cup (15-18 martie).

FIS Children Trophy va avea două etape, de slalom uriaș și slalom. La strat se vor alinia 100 de schiori, fete și băieți din categoriile U14 și U16, din Bulgaria, Grecia, Slovacia, Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Ucraina și România. Publicul nu va avea acces, însă va fi primul concurs de schi alpin internațional transmis live din România.

La SES Cup – Small Evolving Ski Nations Race vor paticipa aproximativ 100 de sportivi din 19 țări. Toți sportivii vor fi testați Covid-19, iar cei implicați vor  primit câte 2 măști de protecție FFP2 pe zi. Totodată, toate persoanele care intră în contact cu echipele participante trebuie să poarte măști FFP2.

În 18-20 februarie, la Râșnov, va avea loc spectacolul Cupei Mondiale la sărituri cu schiurile. Va avea loc o etapă de fete și una de băieți, precum și o etapă de echipe-mixt, în premieră. Toate cele trei competiții sunt organizate sub egida Federației Române de Schi și Biatlon.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *