Dulce reîntâlnire. Winter Tour la Cavnic

Winter Tour și Cavnic. Este un duo deja cunoscut. Gașca Winter Tour este ca acasă la SuperSki, iar cei de acolo o așteaptă în fiecare sezon cu nerăbdare și cu brațele deschise. Am fost acolo weekendul trecut și ne-am adus iarăși aminte de ce iubim atât de mult iarna și muntele: este despre prietenii unice și amintiri care te leagă pe viață. Iar când ajungi vineri seara într-un loc, iar oamenii pe care nu îi cunoști te salută cu bucuria și strică “A venit Winter Tour!” nu poate decât să îți crească inima.

Lounge-ul Winter Tour are locul lui bine stabilit pe pârtie, iar acolo se adună, timp de două zile, toată lumea bună. Nu este timp de plictiseală, poate doar de puțină siestă de dimineață. Sâmbătă nu am avut parte de ea, pentru că ziua a început cu emoții mari: ploaie și vânt. Doar Charlie, noul membru blănos al echipei Winter Tour, s-a distrat indiferent de vreme. Dar el nu are nevoie de second layer.

Vremea s-a redresat din fericire, iar după puțină ninsoare, la orele amiezii ne-am bucurat deja de cer senin și soare, iar Winter Tour a putut să dea drumul la distracție. Ca în fiecare an, a venit cu jocuri cu premii pentru micii și marii iubitori ai sporturilor de iarnă: sprint la deal și bulgăreala. Iar începătorii au putut profita de ore gratuite, la Prima lecție de schi.

Marea atracție a weekendului: plimbările pe munte cu ‘trocariciul’, ATV-ul cu șenile al găștii Winter Tour. La Cavnic, Ana, una dintre fetele de bază a Winter Tour și-a pus ochelarii de schi și i-a purtat pe amatorii de senzații deosebite pe munte.

Să mai spunem de MC Dragoș Stan și DJ Piton?! Să mai spunem, pentru că nu ne mai săturăm de ei și de atmosfera magică pe care o creează pe pârtie.

Duminică a urmat o altă zi numai bună de petrecut pe pârtie. Emoțiile au fost mari la final de zi, la tombola Winter Tour. Și nu ne mirăm: premiul este un voucher de combustibil de 1.000 de lei.

Sezonul este pe final, dar mai este timp să simțim din plin iarna și să fim “fully alive” cu Winter Tour, la Muntele Mic și într-un ultim weekend bonus, la Buscat, în județul Cluj. Sunteți gata?!

Scris de: Bianca Șomlea

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine