Circulația pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, rămâne închisă din cauza poleiului și a zăpezii

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Poliția Română au decis miercuri ca traficul rutier pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, să rămână închis cel puțin până în 20 octombrie.

„Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația autovechiculelor să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800)”, a transmis miercuri CNAIR.

În funcție de evoluția condițiilor meteorologice, autoritățile vor reevalua în 20 octombrie situația la fața locului pentru a vedea dacă este posibilă redeschiderea circulației în condiții de siguranță pe acest tronson de drum montan.

Măsura închiderii temporare a circulației rutiere pe acest sector a fost luată în 8 octombrie pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă.

Scris de: Călin Pop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *