Vlhova, imbatabilă la Levi. A câștigat a doua etapă de slalom a sezonului

Sportiva din Slovacia Petra Vlhova a câștigat duminică a doua etapă de slalom a sezonului, la Levi, în Finlanda, la doar o zi de la câștigarea primei etape. Podiumul de duminică a fost identic cu cel de sâmbătă.

Petra Vlhova a dominat a doua zi consecutiv și odată cu victoria obținută duminică a ajuns pe prima poziție în clasamentul general.

Mikaela Shiffrin (SUA) s-a clasat pe locul doi. Ea a făcut o mare greșeală la începutul coborârii, care a costat-o ​​sutimi prețioase.

„Nu sunt dezamăgită de nimic. Am greșit și nu știm ce s-ar fi întâmplat fără greșeală. Dar după aceea, am tras și mai tare”, a spus Shiffrin, citată de site-ul oficial al competiției, fis-ski.com.

Detalii despre proba de sâmbătă, aici.

Lena Dürr din Germania s-a clasat pe locul trei, la fel ca în cursa de sâmbătă. Este al treilea podium din cariera ei și al doilea consecutiv la slalom.

Cupa Mondială feminină se mută peste ocean la mult așteptata cursă americană de la Killington pentru un slalom uriaș și un slalom. Aceasta este programată în 27 și 28 noiembrie 2021. Detalii despre programul Cupei, aici.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/FIS Alpine World Cup Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *