Nu se schiază duminică în Muntele Mic și Semenic

Nu se schiază duminică pe pârtiile din Muntele Mic și din Munții Semenic, din cauza vremii nefavorabile.

„Sărbători fericite tuturor! Dar și compasiune pentru turiștii care stau prin hoteluri la Muntele Mic, căci nici mâine nu vom putea da drumul instalațiilor pe cablu”, au anunțat sâmbătă seara administratorrii weSKI-Muntele Mic.

Conform acestora, condițiile meteo nu sunt prielnice, deși există suficientă zăpadă.

„Telescaunul nu va funcționa prea curând, pentru că jumătate din scaunele acestuia sunt complet înghețate”, au mai transmis aceștia, precizând că vor reveni cu informații actualizate duminică seara.

„Din păcate un val de aer cald a adus precipitații sub formă de ploaie și lapoviță la munte. A și nins azi noapte, dar zapada este fleașcă, pârtiile sunt impracticabile atât pentru schi, cât și pentru săniuțe. Astăzi Pârtiile Borlova rămân închise. Avem 1 grad și ninge apos. Sfatul nostru pentru cei care și-au dorit să iasă la zăpadă, stați acasă, cred că e valabil pentru toată zona de vest”, au informat duminică dimineața și administratorii Muntele Mic online.

Și în Munții Semenic sunt probleme din cauza vremii.

„Deși ne-am fi dorit să avem atâta zăpadă ca în fotografie, din păcate avem parte de ploaie și lapoviță, așa că pârtiile Goznuța și Crucea de Brazi nu vor fi funcționale în acest weekend. Recuperăm, nu vă faceți griji, iar până atunci să vă bucurați de timpul petrecut cu familia”, au anunțat administratorii de la Casa Baraj Experiences.

Scris de: Călin Pop

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine