Primele pârtii din țară care anunță finalul sezonului de iarnă

O parte dintre pârtii au anunțat finalul sezonului de schi 2021-2022. Este vorba de Pârtia Bogdan din Harghita și pârtia Izvoare din Maramureș.

Finalul de sezon vine cu o veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă la Izvoare, în Maramureș. În ultima zi de funcționare, duminică, 27 martie, urcarea pe pârtie va fi gratuită.

„Stimați prieteni ai Izvoarelor a sosit momentul să vă transmitem mulțumirile și recunoștința noastră pentru că ați readus la viață Stațiunea Izvoare! Vă mulțumim că ne-ați bucurat cu prezența voastră în fiecare weekend. Drept respect și prețuire pentru dumneavoastră, duminică, 27 martie, zi în care vom încheia sezonul de ski, urcarea pe pârtie va fi gratuită pentru toată lumea, întreaga zi!”, au anunțat administratorii.

 

Aceștia precizează că, desi sezonul 2021-2022 se încheie, proiectul pentru noul domeniu de schi Izvoare Resort abia acum începe.

Și pe Pârtia Bogdan din Harghita, weekendul 25-27 martie va fi ultimul din acest sezon.

 

„Am ajuns la ultimul weekend din acest sezon de schi. Dacă ai mai rămas cu puncte, le poți folosi în acest weekend. Dacă nu, vino și petrece un ultim weekend pe pârtiile Bogdan”, au transmis administratorii.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/Pârtia Bogdan/Izvoare Resort

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine