UPDATE Primăria Bușteni anunță că pârtia Kalinderu devine funcțională din 2 decembrie

UPDATE La Bușteni nu este zăpadă, iar sezonul de schi nu a fost deschis, în ciuda declarațiilor primarului orașului, care a anunțat în 1 Decemebrie că pârtia Kalinderu devine funcțională.

Pe pârtia Kalinderu funcționează din 2 decembrie doar instalația de transport pentru cei care vor să se bucure de aer curat și priveliști.

Primarul orașului Bușteni Mircea Corbu a anunțat în 1 Decembrie că pârtia Kalinderu va fi funcțională, iar localnicii și copiii vor beneficia de gratuitate vineri timp de trei ore.

„Începând din 2 Decembrie, pârtia Kalinderu va fi funcțională, cetățenii orașului Bușteni și copiii putând beneficia de gratuitate pentru serviciile oferite, mâine în intervalul orar 11.00 – 14.00”, a transmis Mircea Corbu.

Acesta susține că autoritățile sunt pregătite pentru buna funcționare a domeniului schiabil, după ce în acest an au preluat administrarea acestuia.

„Suntem pregătiți pentru buna funcționare a domeniului schiabil, sperăm ca în curând să apară zăpada, pentru a trăi cu adevărat magia sărbătorilor de iarnă”, a adăugat primarul.

Domeniul Kalinderu a reintrat în această toamnă în administrarea primăriei după ce termenul prevăzut în contractul cu compania privată a ajuns la final. Detalii, aici.

Scris de: Călin Pop

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine