Ultimele zile de înscrieri la Cupa Decathlon de la Mărișel

Schiorii de toate vârstele se mai pot înscrie până vineri, la a doua ediție a Cupei Decathlon, care va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie, la Mărișel.

Cupa Decathlon, care cuprinde probe de slalom uriaș, va avea loc pe pârtia albastră de la Mărișel Ski Bike Resort.

Înscrieri se mai pot face până vineri, 13 ianuarie, la ora 18.00, la adresa www.spandoskiteam.ro.

Organizatorii spun că, pentru a se desfășura în condiții optime, numărul participanților în competiție va fi limitat la 170.

Se vor acorda premii, atât la feminin, cât și la masculin, pe categorii de vârstă: 6 ani și mai mici, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 12-14 ani, 15-18 ani, 19-34 ani și peste 34 de ani.

„La fiecare categorie de vârstă, pentru fete și băieți, locurile 1, 2, 3 primesc cupe, medalii, diplome și câte un pachet din partea sponsorilor”, a spus, pentru Ski&Outdoor Magazine, Cornel Uțiu, manager evenimente în cadrul Spando, organizator al competiției.

Acesta precizează că doritorii se pot înscrie fără taxă de participare și că în Mărișel a nins în ultimele ore, fiind prognozate ninsori și temperaturi scăzute în următoarele zile.

„Scopul este să oferim tuturor posibilitatea să vină să schieze, să promovăm alunecatul pe zăpadă”, susține Cornel Uțiu.

Cupa Decathlon face parte din Campionatului 5C by Spando 2023. Acesta cuprinde în acest an, cinci competiții:

  1. Cupa Decathlon 14.01.2023
  2. Cupa TH Tracks 21.01.2023
  3. Festivalul de Iarnă Spndo 03-05.02.2023
  4. Serbările Zăpezii 11.02.2023
  5. Cupa Family Race Banca Transilvania 04.03.2023.

În urma campionatului, cei care vor participa la toate cupele vor acumula puncte, pe baza cărora se va întocmi un clasament final.

„Este chiar un campionat pe bune. Cei care participă la toate cupele, adună puncte și iau podiumul vor fi premiați și la finalul campionatului, fiecare va pleca acastă cu o plachetă mare, frumoasă”, a adăugat Cornel Uțiu.

Patru dintre cele cinci competiții vor dura câte o zi, dar Festivalul de Iarnă va dura un weekend și presupune mai multă distracție, cu DJ pe pârtie, cu probe de aruncat cu bulgări la țintă, de cel mai frumos om de zăpadă și de sanie family.

Scris de: Călin Pop

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine