Ania Caill, locurile 38 și 44 în probele de sâmbătă și duminică de la Cortina d’Ampezzo

Românca Ania Caill a terminat sâmbătă și duminică pe locurile 38, respectiv 44, în probele de coborâre și Super-G desfășurate sâmbătă și duminică la Cortina d’Ampezzo.

În proba de coborâre de sâmbătă, Ania Caill s-a clasat pe locul 38, mai puțin de 3 secunde de lider. Proba a fost câștigată de slovena Ilka Stuhec, urmată de Kajsa Vickhoff Lie și de Elena Curtoni.

„Foarte fericită de faptul că mi-am regăsit senzațiile bune și la coborâre. Din păcate în sport trebuie să și ai un pic de noroc și zilele astea nu a fost să fie, o dată am scăpat bățul în poartă, o dată am avut o mare rafală de vânt. Dar am schiat bine și am reușit să pun 2 rezultate solide. Sunt convinsă că se putea mai bine dar norocul se va întoarce și la momentul acela totul va ieși perfect”, a scris Ania Caill pe Facebook după proba de sâmbătă.

Duminică, în proba de Super-G, ea a terminat pe locul 44, la peste 4 secunde de lider.

Proba a fost câștigată norvegianca Ragnhild Mowinckel, urmată de Cornelia Huetter și de Marta Bassino.

Vineri, în proba probă de coborâre de la Cortina d’Ampezzo, câștigată de Sifia Giggia, Ania Caill s-a cșasat pe locul 43.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/Ania Caill

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine