Ania Caill a ajuns la Borșa, la Campionatul Național de Schi Alpin

Ania Caill, singura schioare din România care participă la cursele din Cupa Mondială, a ajuns la Borșa, în județul Maramureș, unde are loc Campionatul Național de Schi Alpin.

„Ania Monica Caill, prezentă la Borșa! Născută oe 24 octombrie 1995 la Limoges, Franța este o schioare alpină de origine franceză, care concurează la nivel internațional pentru România. Ea a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă din 2014 la probele de schi alpin. Caill a concurat inițial pentru Franța, câștigând campionatele franceze la categoria ei de vârstă în 2011. Ea a trecut la echipa României în iunie 2012 invocând lipsa de oportunitate pe care o avea în echipa Franței care urma să concureze la Soci. Are voie să concureze pentru România pentru că este țara în care s-a născut mamei ei”, a scris pe Facebook Ion Sorin Timiș, primarul orașului Borșa, care a postat și o fotografie alături de Ania Caill.

Ania Caill este singura schioare din România care participă la Cupa Mondială de Schi Alpin.

Ea vine la Campionatul Național, după ce a terminat în primele 30 de locuri probele de coborâre și de SuperG la Campionatele Mondiale de la Meribel. Detalii, aici și aici.

Campionatul Național de Schi Alpin se desfășoară la Borșa între 21 și 25 februarie. Detalii despre program, aici.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/Timiș Ion Sorin

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine