Unde se schiază în weekendul 24-26 martie

Schiorii sunt așteptați pe pârtii și în ultimul weekend din martie. Mai multe domenii schiabile sunt încă deschise.

În Poiana Brașov, se schiază de joi doar pe pârtiile din partea superioară a masivului Postăvarul, unde stratul de zăpadă depășește 20 de centimetric. Detalii, aici.

La Sinaia sunt amenajate și deschise toate pârtiile din golul alpin: Varianta, Vâlcel, Valea Dorului 2, Floare de colț, Panoramic, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Lăptici 1, Lăptici 2, Cocora, Genune, Călugărul 1, Călugărul 2 și Călugărul 3.

Se schiază în weekend și pe Domeniul Schiabil Transalpina – Voineasa, dar și la Straja.

Condiții bune de schi sunt la Superski Cavnic.

„Chiar dacă din orașe pare de necrezut, la SuperSki Cavnic se schiază. Pârtiile sunt deschise zilnic, iar condițiile de ski foarte bune”, au transmis administratorii.

Este încă zăpadă natural și la Prislop, unde programul de funcționare este vineri între orele 11.00 și 17.00, iar sâmbătă și duminică între 10.00 și 18.00.

La Turist Șuior este ultimul weekend din sezon.

„Pârtiile vor funcționa săptămâna aceasta după următorul program:  în zilele de 22, 23, 24.03.2023 – telescaunul va porni din oră în oră la fiecare oră fixă; sâmbătă și duminică, 25 și 26.03.2023, programul pârtiilor va fi 10:00-18:00. De luni, 27. 03.2023, ne vom pune schiurile și plăcile <în cui>, pentru că sezonul de schi la Șuior se încheie până iarna viitoare, care sperăm să vină mai repede”, au anunțat administratorii.

 În județul Cluj, la Buscat, este deschis vineri între orele 10.00 și 17.00, iar sâmbătă și duminică între orele 9.00 și 17.00.

Schiorii sunt așteptați în weekend și la Mărișel, pentru, probabil, ultimul weekend din sezon. Programul este de vineri până duminică între orele 10.00 și 18.00.

În Muntele Mic are loc în acest weekend finala Campionatului Național al Minicupei României la Ski 2023.

Se schiază și la Mădăraș, în Harghita.

„Atmostferă energizantă și în acest weekend la Harghita Mădăraș. Battle on Snow, una dintre cele mai importante competiții de ski și snowboard din țară se desfășoară de ani buni la noi. Funcționarea pârtiilor nu este afectată de acest eveniment. Puteți să schiați și să și aruncați o privire în lumea slopestyle-ului și a competițiilor cross între două coborâri”, au transmis administratorii.
Programul este vineri-duminică de la 10.00 la 16.00, iar vineri și sâmbătă nocturnă de la 18.00 la 21.00.

Știre în curs de actualizare!

Scris de: Călin Pop

Foto: Gondola Sinaia 

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine