Winter Tour revine în forță la Transalpina, Buscat, Borșa și Cavnic

Winter Tour a anunțat o revenire pe finalul acestui sezon de schi. Jocurile, muzica și distracția vor ajunge la Transalpina, Buscat, Borșa și Cavnic.

„WE ARE BACK!!! V-am spus că nu o să putem sta complet departe de munte și zăpadă. Așa că, am pus repejor la punct o ediție Winter Tour mai micuță, dar care să ne domolească dorul de iarnă și de voi”, au transmis sâmbătă organizatorii Winter Tour.

Aceștia au anunțat că vor ajunge pe patru pârtii: Transalpina, în 17 – 18 februarie, Buscat, în 24 – 25 februarie, Borșa, în 2 – 3 martie, și Cavnic, în 9 – 10 martie.

„Venim iarăși cu jocuri cu premii, multe provocări de iarnă, glume, muzică, voie bună și apres-ski party sâmbătă”, au mai transmis organizatorii.

Aceștia anunțaseră în ianuarie că în 2024 Winter Tour nu va avea loc.

„Motivul pentru care Winter Tour nu are loc anul acesta, așa cum ne-a obișnuit deja de 10 ani, este Transylvania Open, minunatul turneu de tenis premiat pentru al doilea an consecutiv ca fiind cel mai bun turneu din lume la categoria WTA 250. Suntem aceeași oameni care asigurăm logistica la ambele evenimente, iar turneul s-a mutat din toamnă în iarnă. Și nu putem să îi lăsăm să scrie istorie fără noi. Așa-i în tenis!”, anunțau ai atunci.

Turneul de tenis se termină duminică, 11 februarie, astfel că Winter Tour revine cu o ediție „mai micuță”.

Scris de: Călin Pop

Foto: Facebook/Winter Tour 

Ski&Outdoor Magazine este un proiect independent, care nu aparține niciunui trust și care se finanțează doar prin eforturi proprii, iar spațiile de publicitate sunt limitate.

Dacă îți place proiectul nostru și împărtășești aceleași valori, poți contribui și tu.

Susțin Ski&Outdoor Magazine