Caiacul-origami care face valuri pe piață

sursa: www.orukayak.com

Un caiac pliabil care încape în orice portbagaj și care poate fi instalat de oricine în doar 5 minute. Acesta este Oru Inlet, un nou produs care revoluționează piața bărcilor de mici dimensiuni. Producătorii și-au dorit să ofere oamenilor posibilitatea de a se bucura de activități outdoor fără să fie nevoie de multă pregătire în avans și s-au inspirat din origami, arta japoneză a plierii hârtiei.

sursa: www.orukayak.com

Oru Inlet cântărește doar 9 kg, iar atunci când este pliat poate fi transportat foarte ușor, ca o servietă. Pachetul are 42 cm lungime și 19 cm înălțime. Într-un portbagaj normal pot încăpea 3 astfel de caiace.

sursa: www.orukayak.com

Barca pliabilă poate fi instalată foarte ușor, în mai puțin de 5 minute. Caiacul are o lungime de 3 metri și suportă o greutate de până la 125 de kg. Producătorii s-au gândit și la cei care vor să iasă în natură cu animalele de companie și au prevăzut un spațiu extra pentru a putea ieși la o plimbare pe apă cu câinele sau, de ce nu, cu pisica.

Pe lângă faptul că este ușor de transportat și montat, Oru Inlet este și cel mai ieftin caiac produs de compania din California, Oru Kayac, și costă 850 USD.

Scris de: Bianca Șomlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *